Zanimljivosti

Prodaje GAĆE PRINCA HARIJA: Poklonio mi ih je posle lude noći u Vegasu!

Bivša striptizeta kojoj je navodno sam princ Hari ostavio gaće posle pijanog provoda u Gradu greha, sada hoće na tome da zaradi milion evra!

26.07.2022 09:00

Prodaje GAĆE PRINCA HARIJA: Poklonio mi ih je posle lude noći u Vegasu!
Foto: Tanjug/AP

Taman kada se čini da se prašina oko princa Harija i Megan Markl i njihovog povratka za Ameriku slegla, ponovo je isplivala mračna Harijeva prošlost. Mnogi misle da su dani njegovog bludničenja, provoda, izlazaka i žena prošlost, ali prošlost uvek dođe po svoje. Samo jedna od žena sa kojom se u mladosti provodio je i bivša striptizeta Keri Rajhert (43).

Ova žena tvrdi da joj je leta 2012. godne Hari poklonio crne gaće koje je nosio tokom njihovog bliskog susreta u Las Vegasu te godine. Vojvoda od Saseksa je možda zaboravio kasne noćne provode u Gradu greha pre pune decenije, ali Keri je našla idelan trenutak da ga podseti. Keri sada, ne samo da podesća na taj neslavni trenutak iz prošlosti jednog od članova uže kraljevske porodice, već i prodaje gaće princa Harija, a o tome piše i the Sun.

Svet su tada već obišle fotografije bludnog princa koji za stolom za bilijar stoji go, rukama krijući svoju muškost, dok iza njega stoji obnažena mlada žena. Ta žena je upravo Rajhertova koja uz Harijeve crne gaće, na aukciji prilaže i svoj kupaći i haljinu koju je tu noć nosila u nadi da će zaraditi blizu milion evra.

- Poljubili smo se, on je tada bio go i prilično otvoren. Bilo je to pijano muvanje. Nije bilo romantično, samo zabavno. Bio je džentlmen, ali je bio iscrpljen. Alkohol je uticao na njega. Bila sam tamo 15 do 20 minuta - rekla je Keri.

Keri se više ne bavi striptizom, a zbog ovog događaja je nazivaju i Keri Rojal. Ona ističe da zna da su dani Harijevog ludovanja davna prošlost, ali da pokušava da podseti svet da je upravo on nekada bio glavni "princ zabava" i da sada hoće da zaradi na tome.

- Hari je postao toliko dosadan. To je tolika šteta - rekao je njen predstavnik za medije.

- Princ Hari se nekada ludo zabavljao u Vegasu, svi su ga voleli i voleli su njegov smisao za zabavu. Ove gaće su barem podsećanje na to kakav je bio, kada je bio zabavni princ. Šteta je što je ovih dana sav zabrinut i ozbiljan. Čak i kao oženjen tata dvoje dece i dalje bi s vremena na vreme trebalo da pusti kosu, tj. ono što je od nje ostalo - rekao je Kerin PR.

Sam vojvoda od Saseksa se kasnije u radijskoj emisiji pravdao da je provod u Vegasu usledio pre njegovog vojnog odlaska u Avganistan. Ovo je značilo da je planski dao sebi malo oduška, a izgleda da je sada đavo došao po svoje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)