Zanimljivosti

TRENERKA I BISERI?! Da li biste smeli da ponesete ovu Rijaninu kombinaciju? (FOTO)

Popularna pevačica posle rođenja sina drastično promenila svoj stajling, spaja i nespojivo!

25.07.2022 16:00

TRENERKA I BISERI?! Da li biste smeli da ponesete ovu Rijaninu kombinaciju? (FOTO)
Tanjug/AP

Pop pevačica Rijana ima specifičan glamurozan stajling po kome je ona poznata. Voli da privlači pažnju uvek i svuda, a to se nije promenilo ni tokom trudnoće. Period do rođenja sina, obeležila je nošenjem pantalona niskoga struka, pokazivanjem stomaka kao i drugih atributa kad god joj se ukaže prilika. Mnogi su zato ostali iznenađeni vidnom promeneom u njenom stajlingu kada se pojavila pre par dana na Lollapalooza festivalu u Parizu.

Rijana je nosila Adidasov komplet koji se sastojao od šuškavog gornjeg dela u vidu jaknice i helanki. Dok je gornji deo imao na sebi teget, zelenu i crnu boju, helanke su bile u crnoj boji sa prepoznatljive 3 linije i oznakom brenda. Čvršći elastin je materijal po kome je brend poznat, a za njega se odlučila i popularna pevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @rihsflo

Ona je dodala celokupnom autfitu svoj lični pečat u vidu spoja nespojivog, a ovaj put je to uz sportsku trenerku značilo i red bisernih ogrlica. Sitniji i krupniji biseri smenjivali su se na Rijaninim ogrlicama, a na jednoj je čak viđena i mala potkovica.

Kosu je vezala u opuštenu punđu, što joj takođe nije svojstveno, a kao detalj ponela je i velike minđuše i sportske naočare sa belim okvirom.

Samo neki od komentara na ovaj njen stajling bili su ovi:

- Da li se to ona uopšte porodila? -

- Izgleda fantastično -

- Diva -

- Želimo da vidimo njenog divnog sina, pa makar izdaleka -

- Niko ne spaja trenodve bolje od Rijane - bile su samo neke od rekacija fanova.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)