Ispovesti

ILEGALNO JE PREŠAO TRI GRANICE I PUTOVAO 10 DANA KAKO BI VIDEO DEVOJKU: Kad je napokon došao do nje, sačekala ga je bolna istina!(FOTO)

Doveo je sebe u opasnost zbog ljubavi, međutim, ova priča nije imala srećan kraj.

02.01.2023 21:40

ILEGALNO JE PREŠAO TRI GRANICE I PUTOVAO 10 DANA KAKO BI VIDEO DEVOJKU: Kad je napokon došao do nje, sačekala ga je bolna istina!(FOTO)
Printscreen Twitter/@Lord Miles Routledge Adventures

Britanac Majls Rutlidž (23) koji sebe opisuje kao avanturistu obilazi najopasnija mesta na svetu. On je poželeo da praznike provede u Avganistanu i to baš u vreme kad su Talibani preuzimali vlast u zemlji pa je završio u sigurnoj zoni pod kontrolom UN-a da bi na kraju bio evakuisan sa kabulskog aerodroma.

Kako mu to nije bilo dovoljno uzbudljivo zaputio se u Ukrajinu nakon izbijanja rusko-ukrajinskog sukoba.

Ilegalno putovanje

Putujući u opasne ratne zone Majls često se završi na neprijateljskoj teritoriji. Tako je početkom prošle godine bio u Pakistanu gde je ostao bez novca pa je na kraju završio u Avganistanu gde je pio čaj sa Talibanima.

Osim blagog trovanja hranom nije imao veće probleme na svojim putovanjima.

Međutim, kako se nedavno požalio pratiocima na Tviteru da njegova devojka nema ni najmanje razumevanja za njegovo srljanje u opasnost.

- Moja devojka je raskinula sa mnom, potrebno mi je nekoliko dana drugari. Najgora stvar u desetodnevnom putovanju jeste prelazak nekoliko granica ilegalno kako bih je video, ali ona ne želi da dođe i vidi se sa mnom. Pritom sam pretrpeo i naprsnuće zgloba. Biće ovo duga noć. Ne mogu verujem da je to uradila preko telefona – napisao je Majls na ovoj društvenoj mreži.

Iskustva iz Avganistana

Međutim, već narednog dana on se oglasio na mrežama i obavestio pratioce da je dobro osim što je izuzetno besan. On je rekao da raskid najbolje prevazilazi vežbanjem u teretani gde izbacuje višak energije i stresa i planiranjem novog putovanja.

Uoči katoličkog Božića on je posetio Kijev i na pitanje britanskih novinara kako se osećao u ratom zahvaćenoj zemlji Majls je poručio da se u Kijevu oseća bezbednije nego u Londonu ili Birmigenu.

Svoja iskustva u Avganistanu Majls je pretočio u knjigu „Lord Majls sa Talibanima“ očigledno rešen i da dobro unovči svoja neobična iskustva stečena na putovanjima u opasne krajeve sveta.

- Sviđa mi se Avganistan. U toj državi žive veoma časni ljudi, zemlja je prelepa a hrana odlična. Mediji mnogo lažu zato im ne verujte – poručio je Majls.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)