Kuce

BENDŽI, PAS AVANTURISTA: Skija, vozi se na biciklu, spušta niz tobogan i obilazi ceo svet! (VIDEO)

Kada vam neko kaže da živi kao pas, odmah vam bude žao. Ali ako je taj pas Bendži, onda toj osobi možete samo da pozavidite!

22.02.2022 18:00

BENDŽI, PAS AVANTURISTA: Skija, vozi se na biciklu, spušta niz tobogan i obilazi ceo svet! (VIDEO)
facebook/printscreen-BEAUTIFUL ANIMALS/Jasna CaVic

Bendži je ogroman pas rase bernadudl, mešanac pudlice i bernskog planinskog pas. Njegov vlasnik Endru je svoj život podredio putovanjima i uživanju sa svojim ljubimcem. Portal Srećna Republika vam predstavlja ovaj razigrani dvojac.

Negde u Venisu, u Kaliforniji, videćete ogromnog čupavog psa kako se vozi u prikolici bicikla sa naočarima. Pored njega, za volanom, sedi Endru i on ih vodi u novu avanturu. Gde će se denuti? Čitav svet je njihovo igralište.

Ukoliko ste u skorije vreme videli slike psa koji sa svojim vlasnikom skija, vozi se u kanuu, spušta niz tobogan i putuje širom meridijana, vrlo verovatno ste naleteli na neki od brojnih snimaka Endrua i Bendžija, koji su postali pravi hit na društvenim mrežama.

Najlepši dokaz ljubavi je Endruova odluka da da otkaz i svoj život posveti putovanjima sa svojim psom. A Bendži uživa u tome kao i u oduševljenim pogledima ljudi koji ih prate gde god da odu. Svoje vesele slike i snimke oni dele na Instagramu i oduševljavaju svet svojom maštovitošću i hrabrošću.

Pored stopostotnog avanturiste, Bendži je i sertifikovani terapeutski pas, te ga često možete videti u dečjoj bolnici u Los Anđelesu, gde uveseljava male pacijente i čini im boravak tamo prijatnijim i lakšim. Nema sumnje, Andru i Bendži su vlasnik i pas za primer!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)