PUFNA PUNA LJUBAVI

MISLI DA JE BEBA: Pogledajte kako se ponaša ovaj džinovski kucan!

Ovaj ogromni čupavac živi bolje od većine ljudi. Putuje po svetu, uživa u helikopteru, maze ga i paze. On se zove Brodi, veliki je dečko ali je u duši i dalje štene.

27.01.2022 18:26

MISLI DA JE BEBA: Pogledajte kako se ponaša ovaj džinovski kucan!
tiktok/printsceen- brodiethatdood

Kada biste na ulici videli ovu veliku pufnu, da li bi vam ikada palo na pamet da ga uzmete u naručje i nosite unaokolo? Verujemo da biste bili skeptični. Ipak, Brodijev vlasnik Klif to radi svakog dana. Ovaj umiljati ali džinovski pas se boji nepoznatih prostora i površina.

@brodiethatdood #answer to @itstony029 40M+ views on this true underdog story. #dogdad #goldendoodle #EveryKiss #YerAWizard ♬ Eleanor Rigby - Cody Fry

Nepoverljiv je prema rešetkama, šahtovima i svim ostalim površinama na koje njegove šape nisu kročile. U tim situacijama on se uspravi na zadnjim nogama i skakuće dok ga Klif ne podigne i nosi. Portal Srećna Republika vam predstavlja ova dva "macana". 

Malo je reći da je ovaj simpatični dvojac prava atrakcija. Klif ponekad nosi Brodija u nosiljci na leđima i mora se priznati da su veoma naočiti kada upare modne detalje. Brodi i njegov zgodni vlasnik Klif su vrlo „kul“ kada nose iste naočare za sunce.

Brodi i Klif se nerazdvojni. Putuju širom sveta, odsedaju u hotelima i idu na zajedničke avanture. Sve to snimaju i objavljuju na društvenim mrežama. Njihovi snimci su pravi hit, bilo da ih gledate kako se voze na biciklu ili u identičnim bade mantilima peru zube.

Komentari prepuni oduševljenja samo pljušte. Čini se da su Brodi i Klif već postali poznati širom sveta jer ih ljudi već zaustavljaju na ulici kako bi se slikali i pomazili ovog preslatkog čupavca. Nije ni čudo, zaista je teško odoleti ovom neodoljivom tandemu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)