Zgodni i humani

VRELI VATROGASCI VELIKOG SRCA: Već 29 godina za redom su melem za oči i spas za mnoge ugrožene životinje

Ukoliko želite da se ugrejete ove zime, možda vam ipak ne treba džemper kaput ili šoljica čaja. Potražite ovaj kalendar i odjednom će slojevito oblačenje pasti u drugi plan.

18.11.2021 22:00

VRELI VATROGASCI VELIKOG SRCA: Već 29 godina za redom su melem za oči i spas za mnoge ugrožene životinje
Instagram - australianfirefighterscalendar

Ako vam neko kaže da male životinjice ne mogu nikako da budu slađe nego što već jesu, oni očigledno nikada nisu videli veliki godišnji kalendar australijskih vatrogasaca koji oni već 29 godina snimaju u društvu malih krznenih drugara.

 

 

Oni to rade u dobrotvorne svrhe jer novac od kupovine kalendara ide u dobrotvorne svrhe i finansira brojne fondacije za udomljavanje životinja i lečenje dece. Ipak, na ovim snimanjima nije sve med i mleko, iako to možda ne deluje tako na ovim čarobnim slikama.

 

 

 

 

 

 

Mali četvoronožni modeli nisu baš uvek raspoloženi za slikanje i snimanje, pa znaju da gricnu i ogrebu a nekada i da šutnu pa su ovakvi projekti često haotični i zahtevni. Ali pre svega plemeniti i zabavni. Uživajte u ovim prizorima i setite se tokom predstojećih praznika da se ljubav umnožava kada se deli!

 

 

 

 

 

 

Da li biste voleli da neke naše poznate face snime ovakav kalendar i koje? Pišite nam svoje odgovore u komentarima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari. (0)