Brak i veze

MLADENCI SU SA NESTRPLJENJEM ČEKALI DA SE IZNESE SVADBENA TORTA: A onda su nastupili užas, neverica i šok, konobar se okliznuo i nastao je karambol, mlada se skamenila! (FOTO/VIDEO)

Venčanja su poznata po tome da se na njima može desiti veliki broj nepredviđenih situacija, ali tada je najvažnije da postoji neko ko može da izvuče čitavu stvar.

19.06.2023 13:01

MLADENCI SU SA NESTRPLJENJEM ČEKALI DA SE IZNESE SVADBENA TORTA: A onda su nastupili užas, neverica i šok, konobar se okliznuo i nastao je karambol, mlada se skamenila! (FOTO/VIDEO)
Instagram-marlikabeauty

Svadbena torta je neizostavni deo venčanja. Tako mladenci provode dane i nedelje u odabiru idealnog ukusa, izgleda i dekoracije torte koja će izaći na kraju ceremonije venčanja i predstavljati njen vrhunac. Dame su te koje se bave i odabirom idealnih figurica koje će simbolično predstavljati mladu i mladoženju, kao i vatrometom i muzikom uz koju će torta izaći. Konobarima je, takođe, iznošenje svadbene torte poseban deo veselja i jedan od najefektnijih momenata. To je ujedno i trenutak kada svi gosti ustaju, tapšu i vesele se zajedno s mladencima. Iznošenje torte obično je propraćeno prskalicama, vatrometom ili svećama, a mnogi se raduju i brojnim ukusima koji će uslediti na "slatkom stolu". 

Upravo tako je stajao taze venčani par i strpljivo čekao trenutak kada će njihova torta koju su toliko dugo birali najzad biti izneta. Konačno su se pojavila trojica konobara se držeći spektakularnu tortu ukrašenu belim fondanom i šlagom na kojoj je bio veliki broj sveća. Međutim, ono što par nije video ni u najgorim snovima dogodilo se upravo tada. Naime, jednom konobaru se, kako se čini, torta izmakla iz ruku ili se okliznuo, tek on je u trenutku, naočigled mlade, mladoženje i svih gostiju, ispustio na pod. Za njim su i druga dvojica konobara izgubila ravnotežu i ne samo što su ispustili tortu, već su pali preko nje.

Na mladinom licu bukvalno se videlo da je na ivici plača, s nevericom je posmatrala šta se odigrava pred njom, a onda se ukočila, kao da se sledila od šoka. 

S druge strane, većina muškaraca u ulozi mladoženje bi se verovatno iznervirali na takav propust pa bi napravili haos, međutim, za ovog sa snimka se slobodno može reći da je izvukao celu stvar i uspeo da nekako svojoj dragoj izmami osmeh na lice. 

Mladoženja je tako sasvim veselo prišao torti koja se rasula po podu i s kezom od uva do uva kašičicom zagrabio šlag i unakaženi fil. Potom je nevesti dao znak da je ipak i sa poda torta veoma ukusna. Mlada je u tom trenutku dobila sasvim drugačiji izraz lica. Početno preneraženje je zamenio osmeh, a snimak nosi naziv: "Ovako izgleda kada se udate za pravu osobu".

Uz njega je objavljen i opis: 

- U blizini prave osobe, osećaćete se slobodnim da pokažete svoje pravo raspoloženje, i dobro i loše, bez straha da se osećate neprijatno zbog ičega. Takođe, ne osećate se krivim ni zbog čega - stoji uz snimak koji je dobio blizu milion i 800.000 sviđanja.

Očekivano su usledile mnogobrojne reakcije podrške.  

- Mlada se toliko trudi da se ne zaplače ili da se ne nasmeje -

- Na 25 godina večanja setiće se ceremonije sklapanja braka upravo po ovom momentu -

- Kome su još interesantna prosečna, dosadna venčanja, ovo se pamti! -

- Po njenom licu se vidi da ona u trenutku shvata da se ipak udaje za pravu osobu -

- Venčajte se sa onim ko i u haosu nalazi spas i dobro rešenje -

- Današnje žene priželjkuju da se udaju za bogataša, umesto toga treba da se udaju za nekog ko ih zasmejava i svakodnevno usrećuje -

- Da li je kojim slučajem ovaj mladoženja danas slobodan? - glasili su i neki šaljivi komentari.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)