Brak i veze

7 STVARI KOJE MUŠKARCI TRAŽE KOD ŽENA I NIJEDNA NIJE IZGLED: Pripadnice nežnijeg pola s ovim osobinama oni žele za brak!

Dame koje isključivo brinu o fizičkom izgledu i sate i dane provode na društvenim mrežama stvarajući lažnu sliku o sebi svakako nisu cilja grupa onih koji su spremni da njihova veza traje.

31.05.2023 20:01

7 STVARI KOJE MUŠKARCI TRAŽE KOD ŽENA I NIJEDNA NIJE IZGLED: Pripadnice nežnijeg pola s ovim osobinama oni žele za brak!
shutterstock.com

Svaki muškarac je drugačiji i zato nije bezrazložno reći da je lepota u oku posmatrača. Ma šta dame mislile, pripadnici jačeg pola zapravo vole pojedinosti koje i nisu primetne na prvi pogled. U većini slučajeva želje muškaraca zavise od toga u kakav šablon uklapaju svoju idealnu devojku. Ma koliko to delovalo začuđujuće, kada biraju damu sa kojom žele da im veza potraje muškarci često vole stvari koje nemaju nikakve veze sa izgledom, veličinom brushaltera, dugim nogama ili bilo kojim drugim tipičnim stvarima na koje mislimo da muškarci "padaju". Iako je fizički izgled prva stvar koju svi primećuju, ukoliko muškarac želi da veza potraje, taj faktor će biti samo ono što će upotpuniti sliku. Interesantno je da stvari koje privlače muškarce jesu identične kao i one koje privlače žene.

Koliko puta ste čuli da se neka devojka zaljubila u muškarca baš zato što je on poseban, a ne zato što je najlepši u kraju? Slično je i sa muškarcima. Dame koje se izdvajaju, koje su lepih manira, obrazovanja, vaspitanja, koje su dobar drug i iz ginih porodica, tako će uvek biti "na ceni". Zato, ukoliko smatrate da će silikonske grudi, manji struk, koji kilogram manje ili kosa do zadnjice poboljšati utisak o vama kod pripadnika jačeg pola, možete u startu da odustanete.

Kolumnista Entoni D'Ambrozio otkriva šta muškarci zaista traže, odnosno šta žele da pronađu kod žena, a na listi od 7 stvari, verovali ili ne, nijedna od njih nije izgled. 

shutterstock.com

Muškarci na duže staze traže samo dame s određenim osobinama

1. Ličnost

Prava lepota ne dolazi spolja. Biti lep znači kakva si osoba iznutra. D'Ambrozio kaže da je sreo nekoliko žena koje izgledaju savršeno, ali čiji je karakter "prljav kao beton u metrou u Njujorku". Muškarci žele da žena bude ono što jeste i pokaže ko je zaista.

- Naručite topli sendvič ili picu kada ste sa njim, umažite se, nema veze, samo budite opušteni. Osmehnite se i budite svoji - savet je kolumniste. 

2. Poštovanje

Način na koji se predstavljate govori mnogo o tome kakva ste osoba. I ovoga puta nije reč o doterivanju jer je sasvim normalno da žena voli da pokaže svoje atribute. Reč je o društvenim mrežama, koje su za mnoge muškarce zapravo vaša biografija. Popularne devojke koje po sto puta dnevno objavljuju fotografije, status, šta rade, s kim i gde, muškarcima nisu toliko interesantne.

- Muškarci ne žele ženu koja je svuda i koja radi sve sa svima. Ne možete poštovati čoveka ako ne poštujete sebe - kaže Entoni D'Ambrozio.

3. Privrženost

Za muškarce je fizički kontakt veoma važan, za njih sve počinje dodirom. Zato ne oklevajte da zagrlite i poljubite svog muškarca i tražite zaštitu u njemu. To će mu mnogo značiti. Kao i žene, i muškarci žele da ih žena prva poljubi, drži za ruku, zagrli ili samo pita kako im je prošao dan.

shutterstock.com

Privrženost je veoma bitna u jednoj zdravoj i snažnoj vezi 

4. Inteligencija

Konstruktivan razgovor je veoma neophodan muškarcima. Inteligentne žene znaju mnogo o svetu oko sebe, ali imaju i želju da promene neke stvari. One misle kritički i podstiču muškarce na razmišljanje. Žele da budu uspešne i nije im jedina briga da kupe najnoviju torbu ili dizajnerske cipele.

5. Samopouzdanje

Život je težak i svaki dan je nova borba, zato je većina muškaraca srećna kada pored sebe ima ženu koja je svesna sebe i koja voli svoj život. Žena koja voli sebe i suočava se sa svojim nedostacima takođe će voleti svog muškarca. I ovoga puta nije reč samo o bezbednosti zbog lepog izgleda, već i o snažnom karakteru.

6. Ambicija

Muškarci vole kada brinu o porodici i planiraju sve, ali im je podjednako važno da se i žene uključe. Oni ne žele da donose sve odluke sami, žele ženu "vizionara" koja će im biti podrška i oslonac, a koja će imati i planove za zajedničku budućnost. Žene koje ne teže ničemu često odbijaju muškarce. Jači pol voli žene koje žele da budu dobre majke, supruge i trude se da svakim danom budu sve bolje.

Foto: Shutterstok

Prava žena je i ambiciozna i skormna po merama jačeg pola

7. Skromnost

Kada traže životnu partnerku muškarci često žele da ona bude skromna. Skromne žene saosećaju sa drugima i često stavljaju tuđu sreću ispred svoje. One to rade tako da im to donese mir i sreću, a to samim time donosi i sreću svima oko njih. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)