Brak i veze

UPUSTILA SE U AFERU NE SLUTEĆI ŠTA JE ČEKA: Savet je bio jasan, okreni se u suprotnom smeru i beži glavom bez obzira!

Ova mlada žena nije mnogo razmišljala o posledicama svoje avanture.

31.10.2023 21:58

UPUSTILA SE U AFERU NE SLUTEĆI ŠTA JE ČEKA: Savet je bio jasan, okreni se u suprotnom smeru i beži glavom bez obzira!
Foto: Shuterstock

Odlazak u teretnu radi vežbanja je najčešći ali ne i jedini razlog zbog čega žene odlaze u teretanu. Mnoge na treninge odlaze sa nadom da će upoznati nekog zgodnog momka i tako našče dečka. Na šarm fitnes instrukota nisu imnune ni zauzete žene, što je u ispovesti priznala i jedna mlada žena koja se upustila u aferu sa svoji instrunktorom.

- U ozbiljnoj sam vezi već pet godina, imam 28 godina, a moj dečko 30. Međutim kada me je moj instruktor fitnesa pitao da li sam slobodna, odgovorila sam da prolazim kroz raskid. On ima 32 godine i rekao mi je da je u vezi sa “pogrešnom osobom” i da mu treba “neko” kako bi konačno ostavio devojku. Viđali smo se često u teretani, a onda me je jedne večeri pozvao na piće posle treninga. Na kraju smo završili kod njega u stanu i to je bio najbolji mogući se*s koji sam ikada imala. Nisam želela da ostavim dečka, ali nisam mogla ni da prestanem da viđam svog trenera - započinje priču ova žena, a o tome je pisao i San.

shutterstock.com

Odlazak u teretanu koji se oteo kontroli

Nastavili su da se viđaju narednig šest meseci, ali niti je ona ostavila dečka, niti je on raskinuo sa svojom devojkom. 

- Rekao mi je da misli da nisam iskrena po pitanju toga da ću ostaviti dečka, pa ne želi da “izvisi”. Čini mi se da me shvata kao rezervu, a počeo je i da me uhodi. Kad god bih primetila da ga nema, videla bih kako me posmatra iz prikrajka teretane. Jednom je nasrnuo na dečka koji me je upitao o programu vežbi. Takođe je urlao na mene kada me je pratio i video da me moj dečko drži za ruke. Više puta je bilo alarmantnih situacija, ali sam se upetljala do grla i ne znam šta da radim - iskrena je bila ona. 

shutterstock.com

Ne zna kako da okonča aferu sa instruktorom fitnesa

Saveti su ubrzo usledili.

- Kakav je tvoj dečko sa kojim si u dugoj vezi ne znam, ali što se tiče ovog iz teretane imam samo da ti poručim: “Okreni se u suprotnom smeru i beži glavom bez obzira!”

- Dosada u dugoj vezi nikada nije izgovor za varanje, ako ne volite partnera, jednostavno ga ostavite.

- Najbolje je da neko vreme budete sami, očigledno je da ne volite svog dečka, čim ga varate pola godine, dok je momak iz teretane manipulativni potencijalni psihopata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)