Brak i veze

UPUSTILA SE U AFERU NE SLUTEĆI ŠTA JE ČEKA: Savet je bio jasan, okreni se u suprotnom smeru i beži glavom bez obzira!

Ova mlada žena nije mnogo razmišljala o posledicama svoje avanture.

31.10.2023 21:58

UPUSTILA SE U AFERU NE SLUTEĆI ŠTA JE ČEKA: Savet je bio jasan, okreni se u suprotnom smeru i beži glavom bez obzira!
Foto: Shuterstock

Odlazak u teretnu radi vežbanja je najčešći ali ne i jedini razlog zbog čega žene odlaze u teretanu. Mnoge na treninge odlaze sa nadom da će upoznati nekog zgodnog momka i tako našče dečka. Na šarm fitnes instrukota nisu imnune ni zauzete žene, što je u ispovesti priznala i jedna mlada žena koja se upustila u aferu sa svoji instrunktorom.

- U ozbiljnoj sam vezi već pet godina, imam 28 godina, a moj dečko 30. Međutim kada me je moj instruktor fitnesa pitao da li sam slobodna, odgovorila sam da prolazim kroz raskid. On ima 32 godine i rekao mi je da je u vezi sa “pogrešnom osobom” i da mu treba “neko” kako bi konačno ostavio devojku. Viđali smo se često u teretani, a onda me je jedne večeri pozvao na piće posle treninga. Na kraju smo završili kod njega u stanu i to je bio najbolji mogući se*s koji sam ikada imala. Nisam želela da ostavim dečka, ali nisam mogla ni da prestanem da viđam svog trenera - započinje priču ova žena, a o tome je pisao i San.

shutterstock.com

Odlazak u teretanu koji se oteo kontroli

Nastavili su da se viđaju narednig šest meseci, ali niti je ona ostavila dečka, niti je on raskinuo sa svojom devojkom. 

- Rekao mi je da misli da nisam iskrena po pitanju toga da ću ostaviti dečka, pa ne želi da “izvisi”. Čini mi se da me shvata kao rezervu, a počeo je i da me uhodi. Kad god bih primetila da ga nema, videla bih kako me posmatra iz prikrajka teretane. Jednom je nasrnuo na dečka koji me je upitao o programu vežbi. Takođe je urlao na mene kada me je pratio i video da me moj dečko drži za ruke. Više puta je bilo alarmantnih situacija, ali sam se upetljala do grla i ne znam šta da radim - iskrena je bila ona. 

shutterstock.com

Ne zna kako da okonča aferu sa instruktorom fitnesa

Saveti su ubrzo usledili.

- Kakav je tvoj dečko sa kojim si u dugoj vezi ne znam, ali što se tiče ovog iz teretane imam samo da ti poručim: “Okreni se u suprotnom smeru i beži glavom bez obzira!”

- Dosada u dugoj vezi nikada nije izgovor za varanje, ako ne volite partnera, jednostavno ga ostavite.

- Najbolje je da neko vreme budete sami, očigledno je da ne volite svog dečka, čim ga varate pola godine, dok je momak iz teretane manipulativni potencijalni psihopata.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)