Ispovesti

"NAPIO SAM SE I ZAVRŠIO U KREVETU SA KOLEGINICOM": Muškarac zatražio savet na mrežama, pa žestoko zažalio

Preljuba kad-tad dođe na naplatu.

10.11.2023 22:00

"NAPIO SAM SE I ZAVRŠIO U KREVETU SA KOLEGINICOM": Muškarac zatražio savet na mrežama, pa žestoko zažalio
shutterstock.com

Prevara je jedan od glavnih razloga zbog kog dolazi do raskida veze ili razvoda braka. Ipak, neki parovi uspevaju da prevaziđu krizu izazvanu neverstvom, ubeđeni da je njihova ljubav jača od svih iskušenja.

To je pomislio i muškarac (32) koji je na formu Redit podelio svoju priču o bračnom neverstvu i zatražio savet kako da spasi posrnuli brak.

- Nedavno sam uhvatio suprugu u neverstvu i ne znam šta da radim. Dok se ona tuširala, uzeo sam njen mobilni telefon i počeo da čitam poruke koje je razmenjivala poslednjih dana. Jedno ime mi je posebno „zapalo za oko“, a kad sam počeo da čitam prepisku saznao sam da je to muškarac sa kojim me je napravila rogonjom. Osećam se tako poniženo posle pet godina braka – napisao je ovaj muškarac.

Otkrio je još da je odmah zatim pokušao da razgovara sa suprugom, ali da je ona to odbila, rekavši da je njen vanbračni izlet sasvim opravdan, jer je on to isto uradio pre nekoliko godina.

Prevareni muž je priznao da je pre tri godine, posle jednog pijanstva, završio sa koleginicom u krevetu, ali da je to priznao supruzi i da su „izgladili situaciju“ posle odlaska u bračno savetovalište.

- Znam da sam tad zabrljao. Ali, izgleda da mi žena to nije zaboravila, iako je rekla da mi je oprostila. Sad kaže da ima prava da radi šta god želi, jer sam ja preljubnik, prvi sam počeo da je varam – dodao je.

Ljuta što joj je dirao telefon i čitao poruke, njegova supruga je otišla kod prijateljice na nekoliko dana, a on je, priznaje, očajan što im je brak pred raspadom. Zbog toga je na Reditu zatražio savet kako da spasi brak.

- Vaša ljubav je prestala da postoji onog trenutka kad si je prevario. Pijanstvo nije nikakvo opravdanje, budi spreman na razvod.

- Tvoja žena je potpuno u pravu. Pazi, ti si nju prevario i ona ti je oprostila, pa zašto onda ti njoj ne oprostiš prevaru i ne krenete dalje kroz život, bez tog balasta? Zar misliš da si ti imao pravo na aferu, a onda ne?

- Šta si očekivao? Da će zaboraviti šta si joj priredio? Da će ćutati posle svega? Da će verovati u tebe, ljubav i brak? Prijatelju, najpametnije bi ti bilo da je pozoveš i saopštiš joj da napuštaš zajednički dom i da ćete se na sudu sporazumno razvesti. Podrazumeva se da ćeš joj ostaviti krov nad glavom i postati podstanar, to je trebalo da uradiš čim si je pijan prevario sa drugom ženom. To je bilo ljudski – samo su neki od saveta koje je ovaj muškarac dobio na Reditu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)