Ispovesti

OSTAVIO ženu i decu zbog Ukrajinke, a to ga je koštalo i posla

Iako mu se u početku činilo da ljubav sa novom devojkom iz Ukrajine obećava, Britanac je naišlao na velike prepreke. Napuštanje porodice se ovom čoveku obilo o glavu.

20.07.2022 09:00

OSTAVIO  ženu i decu zbog Ukrajinke, a to ga je koštalo i posla
Printscreen/Instagram/tee_garnett

Jedna porodica nije ni sa sanjala da će joj se pomoć koju su pružili jednoj ženi obiti o glavu i da će uzrok njenog raspada biti Ukrajinka koja se kod njih doselila i zatražila novi dom. Misleći da će se sve završiti na odnos stanodavac - podstanar, supruga Tonija Garneta iz Bredforda ni u najluđim snovima nije pomislila da će biti ostavljena zajedno za njihovo dvoje dece, zbog dve nedelje poznanstva.

Nakon 10 godine braka Lorni je morala da vidi leđa svom suprugu, a iako je onda njegova nova partnerka Sofija spakovala kofere kako bi napustila njihovu kuću, njih dvoje su pronašli način da budu zajedno.

Međutim, uprkos početnoj idili nije sve ostalo tako glatko. Par se suočio sa negativnim reakcijama javnosti vrlo brzo. Pošto je priča dospela u javnost, mnogi korisnici društvenih mreža su izrazili zgražavanje potezom ovog čoveka, pa su rekli da će pokrenuti peticiju za deportaciju ove žene nazad u njenu zemlju. I kako obično biva i udarac se vraća nazad, pokazalo se i na slučaju ovog 29 godina starog muškarca koji se požalio da se negativan uticaj cele situacije odrazio i na njegov posao i da je on sada bez prebijene pare.

 

 

Iako legalno posluje i uložio je sve što je imao u svoj biznis koji je bio uspešan, za "Dejli Star" je rekao da je posao propao i da se on sada brine o Sofiji koja je delimično slepa, jer je pretrpela infekciju oka na svom putovanju u Veliku Britaniju iz Lavova.

- Od sada ona mi je prioritet. Potrebna joj je nega. – rekao je on.

Medijska pažnja koju je dobio izazvala je negativne reakcije pa je i njegova agencija za obezbeđenje propala zbog veze koja je sa ovom Ukrajinkom dospela u javnost. 

 

 

On je zbog teške materijalne situacije morao da se obrati članovima porodice koji su mu pomogli kako bi uredio imovinu u domu koji deli sa novom partnerkom.

Bivši bračni par je primio ženu pod svoj krov, da bi joj pomogli oko integracije u Britaniji, ali je Tonijeva žena odmah bila sumnjičava nakon što je videla namere mlade Sofije. Bivša supruga je za britanske medije rekla kako je odmah uvidela da je Ukrajinka "bacila oko" na njenog supruga, ali joj je ostalo nejasno kako je on mogao da odbaci svoj nekadašnji dom i porodicu, zbog žene koju je poznavao svega dve nedelje.

 

 

Britanski "San" otkrio je da je Toniju zabranjeno da prilazi svojoj bivšoj supruzi nakon što su završili na sudu, jer je Lorni prijavila uvredljive poruke koje joj je on slao.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)