Brak i veze

BIVŠA LJUBAVNICA O DETALJU NA BEKAMOVOM TELU: "To znaju samo one koje su bile intimne sa njim" - VIKTORIJA ĆE PUĆI

Nikada nije prestala da tvrdi da su bili intimni.

18.08.2024 10:40

BIVŠA LJUBAVNICA O DETALJU NA BEKAMOVOM TELU: "To znaju samo one koje su bile intimne sa njim" - VIKTORIJA ĆE PUĆI
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nakon što je prošle godine plasiran Netflixov dokumentarac "Bekam", javnost je ponovno postala zainteresovana za Rebeku Lus, ženu koja je izazvala jedan od najvećih medijskih skandala sada već davne 2004. godine. Njen život nakon tog događaja i dalje intrigira mnoge.

Sredinom 2004. godine, Rebeka je priznala aferu s oženjenim fudbalerom Dejvidom Bekamom za vreme njegovog boravka u Španiji. Detalje afere je ispričala tabloidu News Of The World, što je izazvalo lavinu medijske pažnje. Ovaj skandal gotovo je uništio reputaciju Bekama, koji je do tada bio poznat kao uzoran suprug pevačice Viktorije Bekam.

B4859 / Avalon / Profimedia

Viktorija Bekam je progovorila o teškom periodu


Ona se čvrsto držala svoje priče i čak bila spremna podići aferu na sudski nivo. Medijima je tada ispričala kako postoji detalj na njegovom telu za koji znaju samo one žene koje su bile intimne s fudbalerom. Ovaj detalj je dodatno podgrejao interesovanje javnosti i doprineo širenju skandala.

Posledice skandala


Skandal je imao dubok uticaj na život Bekama i njegove porodice. Viktorija je navodno bila osramoćena i s decom je napustila Španiju, odlazeći najpre u Ujedinjeno Kraljevstvo, a potom i u Ameriku. 

- Sve do Madrida ponekad se činilo da smo mi protiv svih, uvek smo bili tim. Ali kad smo bili u Španiji, nije se baš činilo da imamo jedno drugo. I to je tužno. Ne mogu vam ni reći koliko je bilo teško i kako je to uticalo na mene. Bila je to noćna mora - priznala je.


Bekam nikada nije priznao aferu, a nakon toga dobio je još dvoje dece sa Viktorijom, prenosi Story.hr.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)