Brak i veze

POZNATA NOVINARKA U JEKU SKANDALA - UHVATILA VERENIKA SA DRUGOM! Glavni potez povukla na rođendanu sina (FOTO)

Nije ovo očekivala od njega.

09.08.2024 19:15

POZNATA NOVINARKA U JEKU SKANDALA - UHVATILA VERENIKA SA DRUGOM! Glavni potez povukla na rođendanu sina (FOTO)
FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Novinarka Šarlot Devson je u teškom stanju nakon što je njen verenik uhvaćen kako šalje provokativne i "prljave" poruke drugoj ženi. Nakon što je optužen da je slao "tajne prljave poruke", Met sada moli Šarlot da pređe preko toga, ali ona je odlučna da neće "oprostiti i zaboraviti". Izvor je otkrio da je Šarlot "držala sve karte" nakon što ga je izbacila iz njihovog doma, a on je propustio rođendansku proslavu njihovog sina i obrisao svoj Instagram nalog u svetlu skandala.

Šarlot inače ima dva sina sa Metom i ostala je u šoku kada je saznala istinu. Sve je saznala na rođendanu sina, koji je on odlučio da propusti.

Nedavno je novinarka prekinula ćutnju o ovom događaju i obratila se svojim pratiocima na Instagramu. 

Instagram

Novinarku je prevario muž

- Teško je proći kroz nešto ovako u privatnosti, a kamoli javno. Moj jedini fokus trenutno su moji divni sinovi, oni su mi glavni prioritet - napisala je nakon prevare i iskreno se obratila:

- Znam da izgledam kao potpuni haos. Osećam se kao haos, nisam svoja. Glava mi je kao da će otpasti. Osećam se iscrpljeno, smoreno, gore-dole kao jojo, ali da.

Takođe se izvinila svojim pratiocima što nije bila prisutna na društvenim mrežama usred ovog turbulentnog perioda.

ARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Javno obraćanje novinarke koju je prevario muž

Iako je očigledno da Met želi da se stvari vrate na staro, Šarlot ne žuri sa odlukama. Ona je fokusirana na svoje sinove i uzima vreme da sve procesuira, kako bi donela najbolju odluku za njih.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)