Zanimljivosti

PUKLA TIKVA, GODINAMA JE VARAO POZNATU PEVAČICU, ČAK I TRUDNU: Ugovarao odnos u troje, hteo da šalje avion po ljubavnice

Vratila mu milo za drago, traži i puno starateljstvo.

01.08.2024 18:55

PUKLA TIKVA, GODINAMA JE VARAO POZNATU PEVAČICU, ČAK I TRUDNU: Ugovarao odnos u troje, hteo da šalje avion po ljubavnice
Michael TRAN/AFP/Profimedia

Pevačica Kardi Bi (31) zvanično je podnela zahtev za razvod od muža, Ofseta (32) uprkos činjenici da je trudna sa njihovim trećim detetom. Predstavnik rep zvezde potvrdio je danas za Page Six vest da se par zvanično razišao. Iako ovo nije prvi put da se Kardi razilazi od muža, izvori su potvrdili da je ovaj put konačno. Takođe je objavljeno da Kardi isključivo traži puno starateljstvo nad njihovom decom.

Ofset je ranije bio optužen za prevaru, međutim, upućeni su tvrdili da to nije razlog za razlaz. Par je u braku bio oko šest godina.

- Razdvojili su se. To ju je navelo na ovu odluku više od bilo čega drugog. To je nešto što želi da uradi odavno - rekao je izvor za Page Six.

 

 

Kardi je prvobitno podnela zahtev za razvod još u septembru 2020. nakon što je optužila Ofseta za prevaru tokom njihovog braka. Međutim, izgleda da je njihovoj ljubavi rešila da pruži još jednu šansu, po ko zna koji put. Tako da je na kraju odustala od tvrdnji da je Ofset zapravo neveran i kriv. 

Ipak Ofset izgleda nije bio toliko nevin u celoj priči. Naime, tokom 2018. godine je na Internetu objavljena prepiska koju je reper vodio sa ljubavnicom, poznatom kao Samer Bani. Naime, reper ju je molio da mu "sredi" da vodi ljubav sa njom i njenom prijateljicom, reperkom poznatom kao Kjuban Dol.

Koliko je bio uporana u pokušaju da ugovori "trojku" navodi i činjenica da je bio rešen da po njih pošalje privatni avion.

- Poslaću avion po vas - stoji između ostalog u prepisci.

Profimedia

Konačno razvod Ofset i Kardi Bi

Reperka Kjuban je demantovala da je ikada bila sa mužem Kardi B, čak, navodno, nije ni znala šta njena prijateljica pokušava da ugovori. S druge strane Samer je izrazila žaljenje "što je bila sa reperom samo nekoliko dana pre nego što se njegova supruga Kardi B porodila".

Izgleda da je Kardi mnogo toga "nosila na leđima" i pokušavala da preko svega toga pređe, kako bi ostali porodica. Ipak, budući da se godinama uz njega više oseća usamljeno, nego što bi to zaista bila da je sama, najzad je rešila da stavi tačku na sve.

Pevačica je tik posle podnošenja papira za razvod obelodanila na svom Instagramu da su tačne glasine, te da ona jeste trudna, ali njena odluka povodom repera je konačna.

- Sa svakim završnim dolazi i novi početak! Tako sam zahvalna što sam podelila ovu sezonu sa vama, doneli ste mi više ljubavi, više života i više obnovili moju moć! Podsetilo me je da mogu imati sve! Podsetili ste me da nikada ne moram da biram između života, ljubavi i svoje strasti! Mnogo te volim i jednom čekam da vidiš šta si mi pomogao da postignem, šta si naterao da uradim! Mnogo je lakše uzimati životne obrte, ležati i ne raditi ništa, ali ti, tvoj brat i tvoja sestra ste mi pokazali zašto vredi da sve to "izguram" do kraja - napisala je ona.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)