Zanimljivosti

SLAVNA PEVAČICA SE USRED TRUDNOĆE RAZVODI OD MUŽA: Varao je i lagao na sve strane, a njoj je prekipelo

Neće mu oprostiti ni zbog sedam godina zajedničkog života.

01.08.2024 16:48

SLAVNA PEVAČICA SE USRED TRUDNOĆE RAZVODI OD MUŽA: Varao je i lagao na sve strane, a njoj je prekipelo
Profimedia

Pevačica Kardi B je podnela zahtev za razvod od muža Ofseta usred glasina da trudna sa njihovim trećim detetom. Predstavnik rep zvezde potvrdio je danas za Page Six vest da se par zvanično razišao. Iako ovo nije prvi put da se Kardi (31) odvaja od muža, izvori su rekli da je ovaj put konačno.

Takođe je objavljeno da Kardi traži primarno starateljstvo nad njihovom decom.

Ofset (32) je ranije bio optužen za prevaru, međutim, upućeni su tvrdili da to nije razlog za razlaz.

- Razdvojili su se. To ju je navelo na ovu odluku više od bilo čega drugog. To je nešto što želi da uradi - rekao je izvor za Page Six.

Takođe su tvrdili da Ofset nije zatečen razvodom jer "već neko vreme pokušavaju da shvate kako izgleda njihova budućnost".

- To nije nešto što se dogodilo preko noći... Oboje su bili na istoj strani. Nije bilo odbijanja. Razdvojili su se i taj osećaj je postao jači tokom vremena. Postalo je neizbežno - rekao je insajder.

Twitter/Cardi B | Updates

Razvode se Kardi B i Ofset

Kardi je njihove probleme istakla u intervjuu u maju, gde je njihov brak nazvala "komplikovanim".

Njujorčanka je takođe tvrdila da je sama, uprkos tome što su se Ofset i ona zajedno pojavljivali u javnosti poslednjih meseci. Kardi je prvobitno podnela zahtev za razvod u septembru 2020. nakon što je optužila Ofseta za prevaru tokom njihovog braka, ali je kasnije odustala od svojih tvrdnji. Oni su u braku oko sedam godina. Fanovi poznate pevačice su primetili da ona krije stomak tokom nedavnih izlazaka, što je izazvalo sumnju da je u drugom stanju.

Kardi B nije to komentarisala. Ona je u maju progovorila o njihovom međusobnom odnosu i brak nazvala "komplikovanim". Takođe, komentarisala je kako je sama iako su zajedno pojavljivali zu javnosti.

Da podsetimo, prvobitno je podnela zahtev za razvod u septembru 2020. nakon što je optužila Ofseta za prevaru tokom njihovog braka, ali je kasnije odustala od svojih tvrdnji, piše The Sun.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)