Zanimljivosti

PARE TROŠIO NA LJUBAVNICU I ČEKAO DA ŠENON DOERTI UMRE: Glumica dan pred smrt potpisala razvod, ostala bez ičega!

Njen muž bio je surov sve do samog kraja.

19.07.2024 19:30

PARE TROŠIO NA LJUBAVNICU I ČEKAO DA ŠENON DOERTI UMRE: Glumica dan pred smrt potpisala razvod, ostala bez ičega!
MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

Glumica Šenon Doerti preminula je u subotu, u 54. godini života, nakon hrabre devetogodišnje borbe sa rakom. Njen brak sa profesionalnim fotografom Kurtom Isvairenkom raspao se 2023. godine, nakon što je optužen za preljubu sa svojom agentkinjom.

Razvod dan pred smrt

Šenon, poznata domaćoj publici iz serije "Beverly Hills, 90210" (Beverli Hils 90210) i "Charmed" (Čari) potpisala je dokumenta za razvod sa bivšim suprugom Kurtom samo dan pre svoje smrti. Ona je pristala na sporazumni razvod i odrekla se prava na alimentaciju, a to su pokazali i sudski dokumenti do kojih je došao magazin People. To ukazuje da su njih dvoje završili dug postupak razvoda van suda, bez dodatnih sporova i to 12. jula.

 

 

- Strane su postigle pismeni sporazum u vezi sa svojom imovinom i bračnim ili partnerskim pravima, uključujući podršku, čiji je original dostavljen ili će biti dostavljen sudu - stoji u dokumentima.

Kurt je potpisao dokument sledećeg dana, 13. jula, što je bio i dan kada je potvrđeno da je Šenon preminula. 

Podsećamo, par se venčao u oktobru 2011. godine, a bio je u procesu razvoda od aprila 2023. godine, nakon 11 godina braka. Glumica je tražila 15.343 dolara mesečne potpore, retroaktivno od 1. juna 2024. godine, kao i dodatnih 9.100 dolara za pokriće pravnih troškova.

Tražila alimentaciju, pa ostala bez ičega

U dokumentima koje je podnela u Los Anđelesu, istakla je da je zbog ozbiljnih zdravstvenih problema u vidu karcinoma dojke bila onemogućena da radi i da su njeni prihodi pretežno dolazili od starijih poslova, uključujući seriju "Čari", koja više neće biti emitovana nakon 30. juna 2024. godine.

 

 

- Dok sam ja bila nesposobna da radim, gomilali su se medicinski troškovi koje osiguranje nije pokrivalo, a Kurt je stalno leteo, trošio hiljade dolara po letovalištima, draguljarnicama, kupovao brendove poput Guccija i trošio novac na letove svoje "agentkinje", dok je istovremeno tvrdio da nema dovoljno sredstava kojima bi me izdržavao – tvrdi Šenon

Znala da godinama ima ljubavnicu

Šenon je dodatno opisala kako je otkrila da je njen muž imao aferu dok je ona čekala operaciju tumora na mozgu.

- Otišla sam u tu ordinaciju rano ujutru, nakon što sam saznala da je moj brak u suštini gotov, da je moj suprug imao aferu dve godine. Da ne idem na tu operaciju.. iako je, vrlo jasno, on želeo da idem... Nisam mogla da idem sa njim, izdao me je - istakla je ona.

thesando

Borba sa rakom dojke

Glumica je znala da je suprug vara sa agentkinjom.

- Ako delite sa nekim 14 godina i prevarite tog nekog, ne zaslužuje li ta osoba da zna apsolutnu istinu, bez obzira na to koliko je to boli? Ne preuzimam odgovornost za propast našeg braka, preuzimam odgovornost za neke od problema u našem braku - objasnila je ona.

Odugovlačio razvod nadajući se njenoj smrti

Šenon je čak naglasila da misli da njen i dalje zvanični suprug "odugovlači razvod u nadi da ću umreti pre nego što bude morao da mi plaća alimentaciju."

Advokatica Isvairenka osporila je ovu tvrdnju, rekavši da je Kurt zapravo ponudio sporazum u oktobru 2023. godine, dokazujući da je želeo da pronađe rešenje, ali je Doerti je to odbila.

- Kurt ne čeka jednostavno da Šenon umre. On želi najbolje za nju i želi da oboje mogu da stave ovu stvar iza sebe i nastave dalje - odgovorila je njegova advokatica. 

 

 

Šenon je rak dojke prvi put dijagnostikovan 2015. godine, a dve godine kasnije objavila je da je otišla u remisiju. Rak joj se vratio 2019. i napredovao do četvrtog stadijuma šireći se na mozak. Preminula je dan nakon što je potpisala sporazumni razvod braka odustajući od bilo koje alimentacije, sama i odbačena od nekadašnje životne ljubavi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)