Zanimljivosti

POTRESNE REČI ŠENON DOERTI UPUĆENE KEJT MIDLTON: Glumica godinama boluje od raka, princezi je imala da poruči samo jedno

Iz ličnog iskustva zna koliko je teško.

23.03.2024 22:00

POTRESNE REČI ŠENON DOERTI UPUĆENE KEJT MIDLTON: Glumica godinama boluje od raka, princezi je imala da poruči samo jedno
Printscreen/www.youtube.com/CelebritySpandexHD, Credit: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nekadašnja glumica iz popularne serije "Beverli Hils 90210" Šenon Doerti, pružila je podršku princezi od Velsa Kejt Midlton, nakon što je ova objavila da boluje od raka. Kejt Midlton je u petak putem video poruke saopštila javnosti da će početi sa preventivnom hemioterapijom nakon što su lekari otkrili da boluje od raka tokom rutinskog pregleda nakon operacije. Ova 42-godišnja članica kraljevske porodice je imala veliku abdominalnu operaciju 16. januara u londonskoj klinici, ali je otkrila da je njen slučaj teži nego što se prvobitno mislilo. Njen iznenadni javni nastup usledio je nakon niza špekulacija u britanskim medijima o njenom zdravstvenom stanju i braku sa princem Vilijamom, što je dovelo do raznih glasina o njenom zdravlju i privatnom životu.

YOUTUBE/PRINTSCREEN/ENTERTAINMENTTONIGHT

Šenon Doerti podržala je Kejt Midlton

Podrška iz sličnog iskustva

Glumica Šenon Doerti, koja je i sama prošla kroz teško iskustvo borbe sa kancerom, uputila je podršku princezi putem svog Instagram profila. Istakla je važnost privatnosti i poštovanja tuđeg prostora, posebno kada je reč o javnim ličnostima.

- Biti javna ličnost ne znači da javnost poseduje tu osobu. SVI imamo pravo da prođemo kroz bolest ili život privatno. Navala teorija zavere, vlasništva i obične, morbidne radoznalosti naterali su ovu osobu da se izjasni pre nego što se pomirila sa tim i objasnila svojoj deci. Molim se da je ovo trenutak učenja za sve nas da poštujemo, privatnost ili druge, bez obzira da li smo u očima javnosti. I princezo Kejt, divim se vašoj snazi kroz beskrajni napad pod kojim ste bili dok ste prolazili kroz rak - napisala je Šenon Doerti.
 

Doerti je otvoreno govorila o svojoj borbi sa kancerom četvrtog stepena, otkrivši da se kancer proširio na kosti i da je njen slučaj terminalan. Međutim, u januaru 2024. godine, Doerti je podelila vest da je počela sa novim tretmanom koji uspešno prolazi krvno-moždanu barijeru, nazivajući to "čudom".


Ova podrška iz ličnog iskustva dodatno je istakla važnost solidarnosti i razumevanja tokom teških životnih situacija, posebno kada se one odvijaju pod budnim okom javnosti.
 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)