Zanimljivosti

SKRIVENO ZNAČENJE U OBJAVI KEJT MIDLTON: Princeza otkrila da ima rak, a ovaj detalj u snimku će vas rasplakati (VIDEO)

Ništa nije slučajno.

23.03.2024 17:05

SKRIVENO ZNAČENJE U OBJAVI KEJT MIDLTON: Princeza otkrila da ima rak, a ovaj detalj u snimku će vas rasplakati (VIDEO)
Profimedia

Kao bomba u petak uveče odjeknula je vest da princeza od Velsa Kejt Midlton ima rak. Ona je to saopštila video-snimkom koji je objavljen na njenom instragram nalogu. Kraljevska porodica ovu vest je tajila nedeljama, međutim, nakon brojnih teorija zavera koje su se širile internetom i medjima, odlučili su da reaguju.

Svi su komentarisali izmoren princezin izgled u snimku, očigledno kao posledica preventivne hemioterapije kojoj se podvrgla nakon otkrivanja strašne dijagnoze. Što se duže gledao ovaj potresni video Kejtinog obraćanja, uočeni su i drugi detalji.

 

Poruka princeze od Velsa imala je skriveno značenje. Kejt Midlton je sedela u klupi u bašti okruženoj narcisima. Organizacije za borbu protiv raka širom sveta koriste narcis kao simbol nade za sve ljude pogođene rakom. Narcisi označavaju povratak proleća i novog života. Čak i u njenoj teškoj situaciji, nikada joj ne nedostaje detalj.

Podsetimo, Kejt Midlton je u video obraćanju objasnila da u januaru, kada je bila podvrgnuta operaciji abdomena, nije otkriveno da ima karcinom.

- Međutim, testovi posle operacije su otkrili da rak postoji. Moj medicinski tim je zbog toga savetovao da se preventivno podvrgnem hemoterapiji i trenutno sam u ranoj fazi lečenja - rekla je princeza od Velsa.

Profimedia, Shutterstock

Kejt Midlton podvrgla se preventivnoj hemioterapiji

Princeza je rekla da je oporavak od operacije zahtevao vreme i da je njen prioritet sada porodica. Palata je u zvaničnom saopštenju objavila da neće otkrivati više detalja o princezinom zdravlju, kao ni koji tip raka ima kao što to nisu učinili ni sa kraljem Čarlsom III.

Tokom dana princezi su stizale poruke podrške od svetskih zvaničnika, ali i građana i javnih ličnosti širom sveta.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)