Zanimljivosti

TRAGIČNE SUDBINE ZVEZDA "BEVERLI HILSA": Nastavlja se niz loših događaja - kao da su ukleti! (FOTO)

Šenon se godinama bori sa rakom, Brajan nije mogao da govori pune četiri godine, a Tori je teška srca stavila tačku na brak.

30.03.2024 19:57

TRAGIČNE SUDBINE ZVEZDA "BEVERLI HILSA": Nastavlja se niz loših događaja - kao da su ukleti! (FOTO)
Tanjug AP, Profimedia, Shutterstock

Glumica Tori Speling, koja se bila jedna od zvezda serije "Beverli Hils", zvanično je podnela papire za razvod od supruga Dina Mekdermota sa kojim je bila u braku 18 godina. Tokom gotovo dve decenije prošli su brojne uspone i padove, njegovo neverstvo, dobili su petoro dece, ostali bez prebijene pare...

Drugi razvod Spelingove dolazi u u trenutku kad njena koleginica Šenon Doerti vodi bitku sa rakom, što je pokrenulo novu lavinu priča o proklestvu glumaca u čuvenoj tinejdž seriji.  

 

 

Drugi razvod za Tori

Tori Speling je ćerka čuvenog holivudskog producenta Arona Spelinga koji je stajao iza "Dinastije", TV sapunice koja je doživela planetarnu popularnost. Svoju ljubimicu je angažovao u "Beverli Hilsu" u kome je glumila bogatašicu Donu. Nakon smrti oca iza koga je ostalo 600 miliona dolara, Tori je dobila samo 800.000 i praktično ostala bez očevog nasledstva.

Posle kratkotrajnog braka sa kolegom Čarlijem Šanijem, 2006. udala se Dina Mekdermota. Iako je odrasla u nezamislivom bogatstvu, Tori je u jednom trenutku sa petoro dece završila u kamp-kućici, a imala je i brojne zdravstvene probleme. Od Dina se rastala prošlog leta, a zahtev za razvod je sada i formalan. Na svom Instagram nalogu ona je najavila novo okupljanje aktera serije od 12. do 14. aprila 2024. u Los Anđelesu, kad će se družiti sa fanovima. 

YOUTUBE/PRINTSCREEN/ENTERTAINMENTTONIGHT

Šenon se već godinama bori sa rakom koji je metastazirao na mozak

Šenon se bori sa rakom 

Glumica Šenon Doerti, koja se proslavila ulogom Brende Volš, već godinama se bori s rakom. Karcinom joj je najpre otkriven na dojci, da bi  se 2019. glumica saopštila da joj se rak vratio u četvrtoj, terminalnoj fazi.

Četiri godine kasnije je objavila da joj se bolest proširila i na mozak. Operacija koju je imala nije mnogo pomogla, pa je Šenon jednom prilikom izjavila da je svesna da umire i da je već pripremila odelo u kojem će je sahraniti.

U januaru 2024. godine, Doerti je podelila vest da je počela sa novim tretmanom koji uspešno prolazi krvno-moždanu barijeru, nazivajući to "čudom". Pre nekoliko dana oglasila se na društvenim mrežama i pružila podršku u borbi sa kancerom Kejt Midlton. Njena poruka je rasplakala njene fanove.

 

@gianasasha29 Replying to @jennifer80s #CapCut Coy Luther "Luke" Perry III born on October 11, 1966 – March 4, 2019. He became a teen idol for playing Dylan McKay on the Fox television series Beverly Hills, 90210. He also starred as Fred Andrews on the CW series Riverdale. This scene is from season 1 Episode 2 “The Green Room” Brandon meets and befriends Dylan McKay. Aired October 11, 1990. Death: Perry suffered a massive ischemic stroke on February 27, 2019. After a second stroke, his family decided to remove him from life support. He died on March 4, 2019, at age 52 Jason Bradford Priestley (born August 28, 1969) he’s now 54. #beverlyhills90210 #tvseries #lukeperry #dylanmckay #jasonpriestley #brandonwalsh #fredandrews #riverdale ♬ som original - let (taylor’s version)

 

 

Smrt Luka Perija

Luk Peri koji je u seriji dočarao zavodnika Dilana Mekeja umro je iznenada 2019. od moždanog udara u 52. godini. Peri je godinama nakon "Beverli Hilsa" pokušavao da održi glumačku karijeru. Imao je manje role u nekoliko filmova i serija, ali ni saradnja sa čuvenim režiserom Kventinom Tarantinom u filmu "Bilo jednom u Americi" nije mu mnogo pomogla.

I taman kad su svi već zaboravili na njega, vratio se maestralnom ulogom u seriji "Riverdale". Nakon moždanog udara završio je u komi i umro je posle nekoliko dana. 

 

 

Prisli jedva izvukao živu glavu

Džejson Prisli, koji je u seriji igrao Brendinog brata blizanca Brendona Volša, postao je svetski popularan vrlo mlad, što je dovelo do neminovnog pada. Još u vreme snimanja serije pričalo se da je imao probleme sa alkoholom, što je eskaliralo nakon završetka serije.

Godinama se lečio od zavisnosti od alkohola, ali ga to nije sprečilo da se okuša i kao vozač trka. Više od 10 godina je vozio trke, a 2002. doživeo je težak sudar iz koga je jedva izvukao živu glavu. Vratio se glumi, a veći uspeh je zabeležio tek sa serijom "Privatni istražitelj".

Od nekadašnjeg zgodnog frajera za kojim su ludele devojke ostale su samo njegove čelično plave oči po kojima je prepoznatljiv.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennie 💛 (@jenniegarth)

 

Keline nesrećne ljubavi

Glumica Dženi Gart priznala je da joj je život isti kao i život Keli Tejlor, koju je igrala u "Beverli Hilsu" i da je poput nje i sama nesrećna u ljubavi.

U privatnom životu Dženi se udavala i razvodila više puta. Još tokom snimanja serije bila je udata od 1994. do 1996. za Danijela B. Klarka; potom se 2001. udala za Pitera Facinelija sa kojim ima tri ćerke, a 2015. razmenila je bračne zavete sa Dejvom Abramsom kojeg je upoznala na sastanku na slepo. Iako je on 2018. podneo zahtev za razvod, godinu dana kasnije se predomislio i odustao od razvoda.

 

 

Brajan privremeno izgubio moć govora

Buran ljubavni život imao je glumac Brajan Ostin Grin, koji je u "Beverli Hilsu" tumačio Dejvida Silvera. Imao je više značajnijih uloga; između ostalog, glumio je Dereka Riza u "Terminatoru: Hronike Sare Konor", kao i u "Očajnim domaćicama".

Ipak, najviše je bio poznat po trubulentnoj vezi sa Megan Foks koja mu je rodila trojicu sinova. Na kraju ga je ostavila zbog muzičara Mašin Gan Kelija, što je Brajan veoma teško podneo. Četiri godine se oporavljao od simptoma nalik moždanom udaru, zbog čega nije mogao da govori i, kako je otkrio u jednom podkastu, osećao se kao da ima 90 godina. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)