Brak i veze

TIK PRED OPERACIJU TUMORA SAZNALA DA JE MUŽ VARA: Trošio novac na ljubavnicu dok se ona lečila - pa ostala bez ičega!

Čuvenoj i svima omiljenoj Šenon Doerti nije bilo nimalo lako.

14.07.2024 17:28

TIK PRED OPERACIJU TUMORA SAZNALA DA JE MUŽ VARA: Trošio novac na ljubavnicu dok se ona lečila - pa ostala bez ičega!
The CW / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Šenon Doerti, poznata po svojoj ulozi u kultnoj seriji "Beverly Hills, 90210" (Beverli Hils 90210) i "Charmed" (Čari), je umrla danas nakon dugogodišnje borbe sa rakom. Kako je govorila, "znala je u čemu će da je sahrane" i na smrt je bila spremna. Na ono što joj se dešavalo u životu, s druge strane, baš i nije. Najveću izdaju pretrpela je od bivšeg supruga.

YOUTUBE/PRINTSCREEN/ENTERTAINMENTTONIGHT

Šenon Doerti se baš napatila tokom poslednjih godina

Nedavno je svetom odjeknula vest da je Šenon podnela dokumentaciju za izdržavanje supružnika protiv svog bivšeg muža, fotografa Kurta Isvarienka. Glumica tražila je 15.343 dolara mesečne potpore, retroaktivno od 1. juna 2024. godine, kao i dodatnih 9.100 dolara za pokriće pravnih troškova.

U dokumentima koje je podnela u Los Anđelesu, Doerti je istakla da je zbog ozbiljnih zdravstvenih problema bila onemogućena da radi i da su njeni prihodi pretežno dolazili od starijih poslova, uključujući seriju "Čari", koja više neće biti emitovana nakon 30. juna 2024. godine.

Trošio nemilice novac dok se ona lečila

Doerti je u svojim izjavama naglasila kako je tokom perioda bolesti akumulirala značajne medicinske troškove koje osiguranje nije pokrilo. Dok je ona bila nesposobna za rad, njen bivši suprug je trošio velike sume novca na luksuzne stvari i putovanja, dok je tvrdio da nema dovoljno sredstava za izdržavanje.

- Dok sam ja bila nesposobna da radim, gomilali su se medicinski troškovi koje osiguranje nije pokrivalo, a Kurt je stalno leteo, trošio hiljade dolara po letovalištima, draguljarnicama, kupovao brendove poput Guccija i trošio novac na letove svoje "agentkinje", dok je istovremeno tvrdio da nema dovoljno sredstava s kojima bi me izdržavao" – tvrdi Doerti.

Takođe je naglasila da je Isvarienkova agentkinja, Kolier Grim, ujedno i njegova romantična partnerka s kojom ju je varao. 

- Iako su Kurtovi prihodi znatno veći od mojih, on nije izvršio nikakva plaćanja povodom izdržavanja supružnika i nije platio nikakve doprinose mojim advokate ili otplatio računovodstvene naknade. Potpuno mi je jasno da Kurt namerno odgađa nagodbu u nadi da neću preživeti brakorazvodnu parnicu - zaključila je.

Saznala da je muž vara tik pred operaciju

Šenon je dodatno opisala kako je otkrila da je njen muž imao aferu dok je ona čekala operaciju tumora na mozgu.

- Otišla sam u tu ordinaciju rano ujutru, nakon što sam saznala da je moj brak u suštini gotov, da je moj suprug imao aferu dve godine. Da ne idem na tu operaciju...(razmišljala je) iako je, vrlo jasno, on želeo da idem... Nisam mogla da idem sa njim, izdao me je

Ova saznanja, koja su se pojavila neposredno pre operacije, dodatno su pogoršala njeno stanje i emocionalnu patnju.

U podkastu "Let's Be Clear", Doerti je otvoreno govorila o teškoćama s kojima se suočavala tokom borbe s rakom i razvodom, naglašavajući osećaj izdaje i razočaranja.

- Kad sam imala 41 kilogram zbog hemioterapije i bila izuzetno dehidrirana, a još sam morala da ustanem iz kreveta... Moj suprug (Kurt Isvarienko o kom će biti reči i u nastavku) preklinjao me je da nastavim, a moja mama je bukvalno pokušavala da me podigne iz kreveta i odvede lekaru. U tom momentu mislila sam da neću preživeti" – rekla je Doerti.

Pronašla i njegovu ljubavnicu

Ipak, bila je opsednuta time da sazna zašto ju je prevario i očekivala je da će on iskreno da joj obrazloži celu situaciju, a čak je razgovarala i sa njegovom ljubavnicom

- Ako delite sa nekim 14 godina zajedno i prevarite tog nekog, ne zaslužuje li ta osoba apsolutnu istinu bez obzira na to koliko je to boli?. Ne preuzimam odgovornost za propast našeg braka, preuzimam odgovornost za neke od problema u našem braku.

 

Iako je pretrpela takvu izdaju i razočaranje, ona je uvek verovala u brak i ljubav. Bilo joj je takođe teško i da donese odluku da se razvede. 

 

- Bila sam tako zbunjena, a takođe sam bila na steroidima, borila se sa mnogim stvarima nakon operacije mozga jer lekari nisu želeli da mi mozak otekne. Iskreno, još je jako teško. Da, donela sam odluku da podnesem zahtev za razvod, ali imam mnogo uspomena sa tom osobom" – poručila je.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)