Vesti TATA JE SVOJOJ ČETVOROGODIŠNJOJ ĆERKI REKAO DA ĆE ONA USKORO OSLEPETI: Kada mu je izgovorila OVE reči, slomio se na komade! 10:55
Odrasli IMAM 31 GODINU I UMIREM OD RAKA, A SVE SAM UVEK RADILA "KAKO TREBA" - i zbog JEDNOG SE KAJEM! Ne ponavljajte moju grešku 16:12
Odrasli STALNO JE SANJAO JEDAN ISTI JEZIV SAN - I POTOM OSTAO PRIKOVAN ZA BOLNIČKI KREVET: Sve je bio simptom OVE BOLESTI, iako su lekari rekli da je zdrav! 19:35
Odrasli ČUVENI NEUROLOG UPOZORAVA: OVAKVE GLAVOBOLJE SU NAJOPASNIJE: Spomenuo je i stanje koje može nastati kao njihova posledica: "To je nešto najstrašnije što sam video!" (VIDEO) 10:40
Vesti SKANDAL! INFLUENSERKA LAGALA DA JOJ DETE IMA TUMOR NA MOZGU: Obmanula je ceo svet, a iza njenog poteza se krije JEZIV RAZLOG! 21:30
Odrasli IMAM 42 GODINE I MISLIO SAM DA ME BOLI GLAVA OD EKRANA - sad mi je ostalo samo godinu dana života! Jedno sam zanemario 08:22
Brak i veze TIK PRED OPERACIJU TUMORA SAZNALA DA JE MUŽ VARA: Trošio novac na ljubavnicu dok se ona lečila - pa ostala bez ičega! 17:28
Odrasli POSLALI JE DA ODMORI NAKON POBAČAJA, IZDRŽALA SAMO 8 DANA: Snimak glave otkrio je uzrok tragičnog kraja u 25. godini 21:30
Odrasli MISLILA JE DA IMA SIMPTOME ANOREKSIJE, NIJE ZNALA DA IMA TUMOR NA MOZGU: S 23 je osetila da joj trne lice, usledio šok! 11:48
Odrasli 17 SIMPTOMA RAKA KOJE SVI MORAJU ZNATI: Otkrivamo zbog čega je period od 2 nedelje ključan za lečenje! 15:01