Lice

ZA RUBI SU SVI UZDISALI, EVO KAKO IZGLEDA 20 GODINA KASNIJE: Bolest je činila svoje sve dok se nije trgla (FOTO)

Napravila je pauzu, te se na ekrane vratila 2020. godine.

12.07.2024 20:00

ZA RUBI SU SVI UZDISALI, EVO KAKO IZGLEDA 20 GODINA KASNIJE: Bolest je činila svoje sve dok se nije trgla (FOTO)
Giovanni LaGina/Newscom/Profimedia

Glumica Barbara Mori mnogima je ukrala srce ulogom u meksičkoj telenoveli "Rubi". Ona je u toj seriji dobila glavnu ulogu. Iako je mnogi pamte kao fatalnu crnku, danas ona izgleda malo drugačije. U vreme snimanja serije imala je 26 godina, a danas ima 46 i već je baka! Njen sin ima dete, a ona ga je u tome podržala.

Njen Instagram profil sa tri miliona pratilaca svedoči o tome da joj godine ne mogu ništa, a fotografijama oduzima dah. Barbara Mori se nakon uloge u "Rubi" okrenula ozbiljnijim ulogama, ali i dalje ostaje prepoznatljiva po ulogama fatalnih lepotica. Zanimljivo je da je Barbara započela karijeru kao manekenka, a njeno ime na japanskom znači "šuma".

Instagram/delamori

Kako danas izgleda Barbara Mori

Na vrhuncu slave, 2007. godine, Barbara je bila suočena sa dijagnozom raka dojke. Javno je govorila o svojoj borbi i strahovima, a podrška porodice bila je ključna u tom teškom periodu. Srećom, Barbara je uspešno pobedila bolest i postala inspiracija mnogima.

Još kao 19-godišnjakinja, Barbara je postala majka sina Serhija, čije je očinstvo pripisano glumcu Serhiju Majeru. Zanimljivo je kako se istorija ponovila kada je njen sin u istim godinama postao otac devojčice Mile, čime je Barbara sa samo 38 godina postala baka. Ova porodična povezanost dodatno je obogatila život ove popularne glumice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Mori (@delamori)

Barbara Mori se pojavila u nekoliko međunarodnih projekata uključujući Žena mog brata, Beznačajna stvar, Violančelo... U Bolivudu, Mori je privukla ogromnu pažnju zbog svoje burne romanse na ekranu sa grčkim bogom Ritikom Rošanom u filmu u kom su glumili. Mori je nastavila svoju glumačku karijeru do 2014. godine, godine kada su izašla njena dva projekta, nakon čega je glumica napravila dugu pauzu. Ponovo se vratila glumi 2020. a iste godine je takođe imala još jednu televizijsku ulogu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)