Ispovesti

ZA ŽENINU AFERU SAM SAZNAO OD NJENE DRUGARICE: Po raspadu našeg braka uselila mi se u kuću, a onda sam otkrio istinu!

Najbolja prijateljice njegove supruge mu je postala ljubavnica.

01.08.2024 22:15

ZA ŽENINU AFERU SAM SAZNAO OD NJENE DRUGARICE: Po raspadu našeg braka uselila mi se u kuću, a onda sam otkrio istinu!
Shutterstock

Muškarac od 47 godina ispričao je savetniku za odnose svoju neverovatnu priču, opisujući kako je najbolja prijateljica njegove žene uništila njihov brak, da bi kasnije postala njegova ljubavnica.

- Sve je počelo kada se pojavila na našim vratima, izgledajući vidno uznemireno. Rekla mi je da oseća moralnu obavezu da mi otkrije da je moja supruga imala aferu. Bio sam šokiran kada je moja žena, nakon što sam je suočio sa tim, priznala da je imala intimnu vezu sa bivšim dečkom - započinje priču ovaj čovek.

Ženu neko ucenjivao porukama

Nakon što je istina izašla na videlo, njegova žena je odlučila da napusti njihov dom.

- Oboje smo bili uznemireni i propustio sam priliku da joj kažem da je volim i da želim da pokušam da sačuvam naš brak. U međuvremenu, moja supruga je dobijala preteće i uvredljive poruke od nepoznatog pošiljaoca, ali čim se iselila, sve je stalo. S druge strane prijateljica koja je razotkrila aferu moje žene je počela često da me posećuje. Kuvala bi mi i brinula se o meni, budući da sam ostao sam. Za šest meseci naša veza je prerasla u ljubavnu vezu. Potpuno je prekinula svaki kontakt sa mojom ženom, nazivajući je podlom i odvratnom - istakao je on, a o tome je pisao i The Sun.

Credit: Srdjan Randjelovic / Alamy / Alamy / Profimedia

Ljubavnica ga izmanipulisala

Skriveni fajl na telefonu

Međutim, supruga ga je upozorila da bi njena bivša prijateljica mogla biti manipulativna osoba koja pravi probleme, ali on nije obraćao pažnju na to. 

- Jednog dana, dok sam pomagao svojoj devojci da prenese podatke na novi telefon, pronašao sam fajl označen imenom moje žene. Otvarajući taj fajl, otkrio sam kopije svih pretećih poruka koje je moja žena dobijala dok se nije konačno iselila iz našeg doma. Novoj devojci još ništa nisam rekao o tome. Nedavno sam saznao da je afera moje žene odavno gotova i da je zapravo bila kratkotrajna. Voleo bih da pokušam da popravimo vezu sa njom. Međutim, shvatam da sam sve upropastio - objasnio je on.

Savet terapeuta

Savet terapeuta je usledio.

- Pokažite malo hrabrosti. Vredi pokušati stupiti u kontakt sa ženom. Iako vas je izneverila, ali ako ste oboje spremni da otvoreno razgovarate o svojim problemima, vaš brak još uvek ima šanse. Bez obzira da li ćete uspeti da obnovite brak ili ne, vreme je da prekinete ovu destruktivnu vezu sa ljubavnicom. Iskreno joj recite šta ste otkrili i objasnite da ne možete biti sa nekim ko se ponaša tako destruktivno u nameri da uništi vaš brak i svoju prijateljicu. Razgovarajte sa svojom ženom i predložite savetovanje parovima kao način da rešite odnos.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)