Ispovesti

MISLILA SAM DA IMAM SAVRŠEN BRAK: Onda mi se na vratima pojavila ljubavnica moga muža i pokazala mi samo jedno!

Kad potera maler za malerom.

12.09.2024 21:45

MISLILA SAM DA IMAM SAVRŠEN BRAK: Onda mi se na vratima pojavila ljubavnica moga muža i pokazala mi samo jedno!
Shutterstock

Jedna žena nikada nije mislila da će se njen život pretvoriti u noćnu moru. Nakon 15 godina braka, u kojem je zajedno sa suprugom izgradila porodicu i život, sve je palo u vodu kada je saznala da je muž vara. Kao da to nije bilo dovoljno bolno, ljubavnica je objavila da je trudna i da nosi njegovo dete.

- Imam 42 godine, a moj muž 46. Zajedno imamo sedmogodišnju ćerku i dvanaestogodišnjeg sina. Tokom braka, nikada nisam imala razloga da sumnjam u njega. Kada je počeo da dolazi kasno s posla i češće odlazi na poslovna putovanja, nisam pridavala previše značaja tome. Sve se promenilo jednog dana, kada me je nazvala prijateljica. Videla je mog muža u kafeu sa drugom ženom. U početku nisam želela da verujem, ali kada sam ga suočila sa time, ostao je bez reči. Po izrazu njegovog lica odmah sam znala da je istina - rekla je ona, a o tome je pisao i The Sun.

Shutterstock

Muž joj priznao sve

Nakon dugih razgovora i suprugovih molbi za oproštaj, odlučila je da mu pruži drugu šansu. 

- Mesecima smo radili na našem odnosu i konačno se vraćali na pravi put. Ali, onda je usledio novi šok. Jednog dana, na vratima našeg doma pojavila se ona - ljubavnica mog muža. Bila je vidno trudna. Srce mi je potonulo jer sam odmah znala šta to znači. Sada se suočavam sa najtežom odlukom u životu. Volim svog muža, ali ideja da će imati dete s drugom ženom me razara. Osećam se potpuno izgubljeno - istakla je ova žena.

Internet savetnica u kolumni pružila joj je smernice.

- Vaš muž vas je povredio i izdao, a sada će njegovi postupci zauvek promeniti vaš život. Rad na vašoj novoj stvarnosti zahteva pažljivo razmatranje. Vi i vaš muž morate imati otvoren i iskren razgovor kako biste rešili svoje probleme - istakla je savetnica.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)