Brak i veze

ZNAM DA ME MUŽ VARA, VIDELA SAM I S KIM, ALI SAM ODLUČILA DA ĆUTIM: Jednu stvar njih dvoje ne znaju!

Njena priča je sve samo ne uobičajena.

22.08.2024 22:01

ZNAM DA ME MUŽ VARA, VIDELA SAM I S KIM, ALI SAM ODLUČILA DA ĆUTIM: Jednu stvar njih dvoje ne znaju!
Shutterstock

Da li je život u neznaju bolji od istine? Svako bi različito odgovorio na ovo pitanje, naročito kada se radi o preljubi. Međutim, put koji je odabrala neimenovana Britanka koja je saznala da je muž vara, ali je odlučila da to prećuti, mnogi ne bi pratili.

Ona kaže da su njih dvoje 15 godina u braku i da imaju dete. Dugo je mislila da ima srećan brak, i svi njeni pritalji su joj stalno ponavljali koliko je srećna što ima tako dobrog muža.

Međutim, njen svet se srušio kada je saznala pravu istinu o svom "dobrom suprugu".

- Pozajmila sam mobilni telefon mog supruga i pronašla sam eksplicitne poruke koje je razmenjivao sa drugom ženom. To nisu bile samo poruke o tome gde i kada će se naći, već su stalno ponavljali "volim te" jedno drugom. Čak je i mene pominjao, mada veoma retko. Bila sam radoznala i pronašla sam Instagram profil ljubavnice i videla sam da mlada, lepa i uspešna - napisala je ona na Redditu i dodala da ne želi da se suoči sa mužem, jer nije sigurna kako će se to završiti.

Shutterstock

Ona ima svoje razloge zašto ćuti

 

- Bila sam šokirana kada sam otkrila da me vara. Ali, što sam duže razmišljala o tome, odlučila sam da ne kažem bilo šta. Ako mu kažem da sve znam, naši životi će se drastično promeniti. Život našeg sina će se promeniti. Ne znam kako će muž reagovati, da li će sve negirati ili će me ostaviti i otići sa njom. Imamo tako lep i stabilan život, ne želim to da izgubim. Da li sam u pravu što nisam reagovala? - zaključila je žena.

Ljudi u komentarima su je upozoravali da pravi veliku grešku.

- Mislim da ste naivni. Vi pretpostavljate da ćete vi okončati brak. A šta ako vas on uhvati nespremnu i odmah zatraži razvod. Ona može da zatrudni, i on će verovatno odlučiti da njih dvoje žive zajedno. Morate da se priberete i pažljivo isplanirate sve kako bi razvod bio što više u vašu korist - napisao je jedan od komentatora, prenosi Mirror.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)