Ispovesti

BILA JE U CELIBATU 12 GODINA: "Kada sam najzad našla dečka, molila sam prijateljice da se snimaju tokom odnosa da bih znala šta da radim!" (FOTO)

Žulijet Herera je navodno ponovo morala da se uči umetnosti vođenja ljubavi kada je uplovila u ozbiljnu vezu.

22.10.2023 20:02

BILA JE U CELIBATU 12 GODINA: "Kada sam najzad našla dečka, molila sam prijateljice da se snimaju tokom odnosa da bih znala šta da radim!" (FOTO)
Instagram-julietteherrera_

Žulijet Herera (35) je javna ličnost koja je nekada uživala u raznim opijatima, alkoholu i se*su sa raznim muškarcima. Svoj život od pre 12 godina opisuje kao život hipi devojke. Međutim, ova lepotica je iz korena promenila svoj život nakon religioznog putovanja u Indiju.

- Pre mog preobražaja u Indiji, praktikovala sam jogu i ostale spiritualne veštine. Međutim, jedna žena mi je na putovanju Indijom ukazala na važnost Boga. Videla je da sam skrenula s puta, neprestano se molila za mene i od tada sam u neprestanim molitvama i duboko okrenuta Bogu. Osnovna odlika religioznosti je da se potisne sve telesno i čulno. Tako sam prestala da se drogiram, pijem alkohol, kao i da upražnjavam se*s. Rešila sam da svoje telo čuvam za nekoga koga stvarno volim - započinje svoju priču Herera, a o njoj je pisao i San.

Međutim, lepotici kakva je Žulijet teško je bilo da potencijalnim udvaračima objasni kako neće biti se*sa ni na vidiku dok veza ne uđe u ozbiljnu fazu.

- Muškarci su prvo mislili da se šalim kada bih im objasnila da se*sa neće biti. Čim bi shvatili da to od mene ne mogu odmah da dobiju, ostavili bi me. Tako sam provela pet godina bez se*sa, pa osam, 10 i na kraju 12. Tek posle 12 godina pronašla sam čoveka koga zanimam kao osoba i ko želi sa mnom postepeno da gradi vezu, mislila sam da se to nikad neće dogoditi - objašnjava lepotica.

Žulijet je vremenom totalno prestala da razmišlja o se*su, pa se posle 12 godina osetila kao da joj je prvi put.

- Mislila sam da se uopšte neću snaći u tome. Nisam znala kako da se ponašam, kako da učinim moje telo da se kreće. Morala sam da gledam filmove za odrasle kako bih naučila šta da radim. Takođe sam molila prijateljice da se snimaju tokom odnosa kako bih učila šta treba da radim. Za mene je to iskustvo bilo identično kao gubljenje nevinosti, totalno sam ispala iz svega toga - zaključila je Herera koja je i dalje srećno zaljubljena u istog partnera.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)