Ispovesti

"STAN MU JE BIO NEUREDAN, ON JE BIO NAPADAN, A JEDNA NJEGOVA NAVIKA ME JE ZGROZILA": Devojka podelila iskustvo sa prvog sastanka (FOTO)

Na kraju ju je izvređao kao nijedan do tad.

02.04.2024 21:01

"STAN MU JE BIO NEUREDAN, ON JE BIO NAPADAN, A JEDNA NJEGOVA NAVIKA ME JE ZGROZILA": Devojka podelila iskustvo sa prvog sastanka (FOTO)
Shutterstock

Sastanak sa osobom koju smo upoznali preko aplikacije ili društvenih mreža može da bude prilično neprijatno iskustvo. U to se uverila i jedna devojka koja je svoju priču podelila na forumu Reddit. Naime, devojka je u početku pristala na sastanak sa momkom koga je našla putem sajta za upoznavanje, ali su se stvari brzo promenile kada je došlo do nekoliko neprijatnih situacija tokom susreta.

- Priča je krenula sasvim normalno. Posle nekog vremena dogovorili smo se da se nađemo u restoranu, ali je dečko u poslednjem trenutku promenio planove. Umesto ručka, on je insistirao da se sastanak održi kod njega, gde je navodno trebalo da gledamo film. Pristala sam, iako to nikad više ne bih učinila. Već na samom ulasku u njegov stan primetila sam sudoperu punu prljavih sudova i kompletno neuredan stan, a momak je nosio široku majicu i bermude - započinje priču ova devojka, a o tome je pisao i San.

shutterstock.com

Već po dolasku u stan predviđala fijasko

Situacija postaje još neugodnija kada je momak predložio da gledaju film u njegovoj spavaćoj sobi. 

- Iako sam se osećala neprijatno, pristala sam, iako je jedino mesto za sedenje bilo na krevetu. Na moj užas, momak je pokušao da se prilično intimno prisloni uz mene. Vrhunac neprijatnosti usledio je kada je on odlučio da obavi nuždu u toaletu sa otvorenim vratima kupatila! Nakon završetka filma, odmah sam napustila njegov stan, ali on nije shvatao koliko mi je bilo neprijatno i predložio je da se vidimo i sledećeg dana. Odlučila sam da mu iskreno kažem da više nisam zainteresovana za dalji susret. On je odreagovao veoma nepristojno, optuživši me za gubitak interesovanja, jer navodno spavam sa pola grada! Bila sam zapanjena - objasnila je ona.

Shutterstock

Na kraju ju je još izvređao

Ovakav odgovor izazvao je zgražavanje na društvenim mrežama, ali i zabrinutost za bezbednost ove mlade žene.

- Uvek je preporučljivo prvi susret organizovati na javnom mestu, ne otkrivati lične podatke odmah, kao i obavestiti prijatelje ili članove porodice o mestu sastanka.

- Kad prvi put ideš da se vidiš sa nekim neophodno je da povedeš računa o bezbednosti. Ne smeš dozvoliti da se susret odvija u privatnom prostoru, sve dok ne osetiš potpunu sigurnost.

- Dobro si i prošla! Ne znam samo zašto si pristala da odeš kod nepoznatog muškarca u stan. Ako već nije ispoštovao dogovor da se nađete u restoranu, trebalo je da otkažeš viđanje. Sledeći put, pamet u glavu! - pisali su joj korisnici foruma.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)