Telo

SREDILA SE ZA PRVI SASTANAK, A ONDA JE USLEDIO VELEOBRT: Posle nepristojnog komentara mladića samo se okrenula i otišla! (VIDEO)

Sem ne toleriše takvo ponašanje.

14.03.2024 21:20

SREDILA SE ZA PRVI SASTANAK, A ONDA JE USLEDIO VELEOBRT: Posle nepristojnog komentara mladića samo se okrenula i otišla! (VIDEO)
tiktok-isssathicknation

Sem Getšini modna blogerka rodom iz Južne Afrike koja živi u Velikoj Britaniji podelila je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama neprijatno iskustvo koje je imala na prvom sastanku. Kako je objasnila mladića je upoznala preko aplikacije za upoznavanje i nakon dopisivanja odlučili su da se sretnu licem u lice. 

Sem je žena krupne građe ali se ne libi da nosi što užu, kraću i atraktivniju garderobu. Za prvi sastanak je odabrala usku suknju od teksasa koja je dosezala do zemlje. Suknja je imala dubok struk i još dublji šlic po sredini. Uz suknju je uparila kratak rupičasti štrikani džemper bez rukava koji je otrivao njen stomak. Ceo autfit upotpunila je svetlobraon kožnim čizmama i jaknom tamnobaron boje sa veštačkim krznom. 

Prema njenim rečima sve je pošlo naopako kad se srela s muškarcem oči u oči. On je izneo nepristojnu primedbu na njen izbor odeće. Kao da je to bilo malo, dodao je da “žene njenog gabarita nemaju pravo da budu izbirljive po pitanju muškaraca”. Nakon ovog komentara, Sem je odlučila da prekine sastanak.

Nakon što je podelila svoje iskustvo na Tik-toku, gde ima 78.000 pratilaca Sem je dobila podršku od gotovo 35.000 ljudi, kao i mnoge pozitivne komentare o svom izgledu i odeći koju je odabrala za sastanak. Veliki broj ljudi je priznao da joj se divi zbog samopouzdanja koje ima, ali i ukusa za modu. 

- Ovaj muškarac se ponašao kao da mi je učinio uslugu time što je pristao da izađe uopšte sa mnom. Jer, izvinite, ja sam plus sajz veličine, pa zašto bi iko ikada hteo da izađe sa mnom - napisala je Sem, a o njoj je pisao i San.

 

 

Sem je hrabrošću i otvorenošću privukla pažnju i podršku publike, a njen iskreni i direktni pristup izazvao je veliki odjek na društvenim mrežama. Ova priča je još jedan primer kako se pozitivno samopouzdanje i podrška zajednice mogu suprotstaviti nepristojnosti i omogućiti pojedincima da se osećaju prihvaćeno i lepo uprkos nepristojnim komentarima.

- Ti si jedna žena za poštovanje sa odličnim ukusom za oblačenje.

- Da izvineš, ko ga šiša!

- Apsolutno divno izgledaš, draga.

- Tačnije ti si njemu učinila uslugu, što si izašla uopšte sa osobom poput njega.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)