Telo

SOFI JE LEPOTICA BUJNIH OBLINA KOJA ŽIVI SVOJ SAN: Zaboravite na Limu i Irinu Šajk, ona je nova zvezda za kojom svi žude (FOTO)

Influnserka je postala inspiracija mnogima.

09.02.2024 20:40

SOFI JE LEPOTICA BUJNIH OBLINA KOJA ŽIVI SVOJ SAN: Zaboravite na Limu i Irinu Šajk, ona je nova zvezda za kojom svi žude (FOTO)
Instagram-sophwithlove

Mnoge žene koje imaju neko kile više bi dale “sve na svetu” da mogu da ga skinu. Čak iako ne pokušavaju da dostignu idelanu liniju napornim vežbanjem i dijetama, većina zauzima poze za fotografisanje na kojima njihovi nedostaci ne dolaze do izražaja. Dodatni filteri na aplikaciji čine da pojedine dame blistaju u punom sjajaju na Instagramu, aludirajući da žive savršen “insta” život, koji je, naravno, daleko od savršenog. Sofi Hjus nije jedna od njih, ona u prvi plan prikazuje sve svoje nedostatke koje je oberučke prihvatila.

Sofi Hjus je influenserka i plus sajz model Viktorija Sikret, a nedavno je javno pokazala svoje obline. Ona je vidno puna samopouzdanja, međutim, izgleda da nije takva bila kao mlađa. Tako je istakla da bi volela da može da pokaže “svojoj mlađoj verziji sebe” koliko daleko je stigla.

 

Sofi je na svom Instagram nalogu podelila fotografije na kojima nosi Viktorija Sikret veš. Ona nosi plavi kombinezon sa ljubičastom čipkom na porubu, kao i kivizeleni kombinezon sa belom čipkom. Ona je takođe pozirala u pink-roze kompletu veša, ističući da ne krije svoj stomak ili butine. Čak je i zauzela takvu pozu da njen stomak može u potpunosti da dođe do izražaja.

- Želela bih da mogu da se vratim i pokažem petnaestogodišnjoj Sofi ove fotografije. Želela bih da joj dokažem koliko smo daleko došli, snimajući čak za britanski Viktorija Sikret. Osećam najveću količinu samopouzdanja, tačnije osećam se kao nikad pre, iako nosim veličinu 3XL - istakla je Hjusova u opisu fotografija.

Ova devojka atraktivnih pink-roze lokni, odlučila da podeli svoje iskustvo prihvatanja sopstenog tela sa drugim ženama, koje možda treba da čuju tu poruku.

- Ne mogu pomoći svojoj mlađoj verzije sebe da zaceli, ali možda mogu pomoći vama - napisla je ona, a o njoj je pisao i San.

Ova devojka je takođe istakla da su tela svih veličina vredna pažnje, pa nema potrebe da glorifikujemo samo manekensku građu i najmanju veličinu. Njena poruka o prihvatanju tela i lepoti različitosti nastavlja da dopire do mnogih, ističući važnost samopouzdanja i ljubavi prema sebi. Njene reči su naišle na pozitivne reakcije pratilaca, koji su joj zahvalili na iskrenosti i poručili joj da je lepa, kako spolja tako i iznutra.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)