Telo

PARE JE ZGRNULA NA OBLINAMA ALI JEDAN PROBLEM NE MOŽE DA REŠI: Svako putovanje avionom joj presedne, a na mrežama su joj poručili samo jedno! (FOTO+VIDEO)

Grejsi je poznata influenserka koja je palstičnim operacijama modifikovala svoje telo, pa sada trpi osude.

13.02.2024 21:00

PARE JE ZGRNULA NA OBLINAMA ALI JEDAN PROBLEM NE MOŽE DA REŠI: Svako putovanje avionom joj presedne, a na mrežama su joj poručili samo jedno! (FOTO+VIDEO)
Printscreen/https://www.instagram.com/thewvogue/

Grejsi je influenserka i poznat plus sajz model. Međutim nedavno je njen snimak postao veoma gledan na društvenim mrežama zbog njenog večitog problema dok putuje avionom. Naime, Grejsi je žena veoma izraženih atributa, pogotovo kukova i zadnjice, tako da ne može da se smesti na jednom avionskom sedištu. Uprkos tome što je kupila dva sedišta, u pokušaju da se prilagodi mestima za sedenje, ona se i dalje suočava sa izazovima i insistira da su „avioni premali za velike ljude“. 

Dok Grejsi hrabro izražava zabrinutost u vezi sa ograničenjima sedišta u avionu, to podstiče širi razgovor o potrebi za razvojem standarda kako bi se prilagodili različitim oblicima tela. U eri u kojoj pozitivnost tela i inkluzivnost dobijaju na zamahu, vazduhoplovna industrija se suočava sa sve većim pritiskom da odgovori na različite potrebe putnika. 

 

 

Grejsina situacija baca svetlo na izazove sa kojima se suočavaju pojedinci sa atipičnim oblicima tela tokom putovanja. Debata koju je pokrenuo njen video naglašava potrebu za većom inkluzivnošću i smeštajem u turističkoj industriji. Dok je većina oštro kritikovala Grejsi zbog njenog gojaznog i modifikovanog tela, drugi su pozivali na saosećajnost i potrebu da se sa razumevanjem pristupi osobama sa jedinstvenim oblicima tela.

Grejsin video na Instagramu koji je pokazao njenu poteškoću u pronalaženju udobnog položaja za sedenje čak i sa dva sedišta, izazvao je burnu debatu u odeljku za komentare. Snimak je izazvao različite odgovore, pri čemu su je mnogi optuživali da je sama odabrala da promeni svoje telo kroz hirurške intervencije, aludirajući da je sama sebi napravila problem, budući da je očigledno da je ogromnu zadnjicu i bokove dobila plastičnim operacijama.

 

 

Grejsi samo na Instagramu ima 4,5 miliona pratilaca, dok je njen snimak iz aviona dobio više od pola miliona sviđanja, a različiti komentari su se smenjivali.

- To se desi kada odlučiš da želiš da budeš klovnovska predstava.

- Potrošila si pravo bogatsvo na promenu tela, a sada bi avioni trebalo da se redizajniraju zbog takvih kao ti.

- Ukoliko vam dva avionska mesta nisu dovoljna, vi ste problem. Treba ili da ne putujete avionom ili da nabavite svoj privatni avion.

- Pa avioni, nažalost, nisu napravljeni za osobe sa lažnim zadnjicama.

- Postoje avioni napravljeni za ljude poput tebe, zovu se teretni avioni, izguglaj.

- Ti počinješ video rečenicom, “2024. godina je, a ja i dalje ne mogu da se smestim u avion”, pa nisu predvideli da će ljudi do tad postati mutanti.

- Pomiri se sa tim, htela si plastiku, sad je nosi.

- Ne mora da se menja avion, samo ukloni svu palstiku iz sebe.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)