Telo

PORUČILA JE ZA 252 EVRA KOMPLET ZA PLAŽU PUTEM INTERNETA: "Zapanjena sam onim što je stiglo, ne bih mogla u ovome ni ispred kuće!" (FOTO+VIDEO)

Kejtlin Mur nosi plus sajz veličinu i ističe koliko je teško naći odeću u njenom broju.

17.10.2023 11:00

PORUČILA JE ZA 252 EVRA KOMPLET ZA PLAŽU PUTEM INTERNETA: "Zapanjena sam onim što je stiglo, ne bih mogla u ovome ni ispred kuće!" (FOTO+VIDEO)
Tiktok-sass.and.cellulite

Kejtlin Mur je Tiktokerka koja nosi veličinu 3XL. Ova žena je krupnije građe i može da uđe jedino u plus sajz garderobu. Većina lanaca garderobe ima odeću koja ide do 2XL i to u najboljem slučaju. Raspon veličina uglavnom je sveden na brojeve od S do XL. Kejtiln tako garderobu uglavnom poručuje sa interneta, međutim, postoje velike promene kod garderobe koju na fotografiji nose manekenke i one koja stigne u pet puta većoj veličini. Ona je tako poručila simpatični vezeni komplet koji se sastojao od majice i topa, a koji je koštao 252 evra. Budući da je 2XL bila posednja veličina u kojoj ga rade, poručila je iako nosi broj veću garderobu. Planirala je da u njemu ide na plažu, međutim, kada je paket stigao imala je i šta da vidi.

- Već sada vidim da je ova suknjica premala, ali videćemo, vidim da ima rastegljiv lastiš u pojasu. Kao što sam mogla da pretpostavim ona je prekratka, neverovatno mi je da sam uopšte ušla u nju. Čekajte da vidite top, ali vrhunac dolazi kada se okrenem. Suknja mi bukvalno ne prekriva zadnjicu, morala bih da došijem ceo komad materijala da bih mogla da izađem u ovome iz kuće. Zapanjena sam onim što je stiglo. Dakle, platila sam 252 evra nešto što mi ne prekriva zadnjicu - pojadala se ona, a o njoj je pisao i Miror.

 

 

Sledeća muka sa kojom se suočila bila je crna providna haljina. Naime, manekenka na fotografiji je nosila crnu haljinu koja je bila midi dužine. Haljina je bila providna, u vidu prozirnog crnog materijala na tufne ispod koga je bila crna postava, a cela kreacija imala je pojas u struku. 

Kejtlin se obradovala kada je videla da ta haljina postoji i u njenoj veličini i željno je isčekivala pošiljku, ali ono što je stiglo prevazišlo je sve prethodne pošiljke. Poručeni predmet zapravo uopšte nije bila haljina već neka vrsta providne tunike, koja opušteno pada, a postava i kaiš su očigledno dodati modelu radi fotografisanja kako bi učinile kombinaciju atraktivnijom. Ono što se prodavalo je bilo bez pojasa i postave, a Tiktokerka nije mogla, a da se ne nasmeje svom odrazu u ogledalu.

Ova žena skrenula je pažnju na mnoge brendove koji navodno prodaju garderobu u plus sajz veličini. Međutim, kada se dobro pogleda tabela proizvoda ima šta i da se vidi.

- Ovaj brend ranije nisam viđala u ponudi na internetu, ali sviđa mi se njihova garderoba. Videla sam da piše obaveštenje da imaju i plus sajz ponudu, hajde da vidimo. Tačno tako, piše maksimalna britanska veličina 14-16, ali čekajte pored je tablica američkih veličina, a prema toj tablici se upravljam. Dakle veličina 14-16 prema američkoj tabeli je 10-12. Kakva prevara! Veličina 10-12 je L-XL, ja nosim bar 3XL, ni u ludilu ne bih mogla u to da stanem. Očigledno tako mame kupce, a njihova plus sajz ponuda uopšte nije plus sajz - objasnila je Murova. 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)