Telo

PITALA JE MOMKA DA LI JOJ SE STOMAK PREVIŠE VIDI U HALJINI, A ON JE URADIO NEŠTO NEČUVENO: Model s viškom kilograma žestoko isprozivana na mreži! (VIDEO)

Džordžija je na Tiktoku zaprepastila ljude snimkom koji je objavila, iako nije nimalo reprezentativan.

06.03.2023 21:01

PITALA JE MOMKA DA LI JOJ SE STOMAK PREVIŠE VIDI U HALJINI, A ON JE URADIO NEŠTO NEČUVENO: Model s viškom kilograma žestoko isprozivana na mreži! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/georgiarosecurves

Ne, ovo nije priča o isklesanim trbušnjacima i ravnom stomaku koji bi većina žena rado pokazala da ga ima, već o oblinama i sigurnosti jedne mlade žene da svoje telo prikaže u njegovom izvornom, prirodnom obliku. Iako bi većina najradije prikrila nedostatke koje ona ima, ta Tiktokerka je odlučila da to ponosno pokaže i to u uskoj zlatnoj haljini. 

Ona se zove Džordžija, barem se tako predstavlja na TikToku, a uprkos činjenici da je izuzetno samouverena, bila je u dilemi da li da obuče takvu toaletu jer u njoj "previše pokazuje stomak". Ipak, nije ta činjenica iznenadila one koji su pogledali video. Naime, u jednom tenutku njoj se prikrao njen dečko i uradio nešto nečuveno.

I dok su pojedinci to videli kao šaljiv potez, većina ljudi je prokomentarisala kako je po sredi nepoštovanje.  

Printscreen/TikTok/georgiarosecurves

Muškarac je prišao devojci i uhvatio je za stomak prilično grubo 

- Moj dečko voli svaki centimetar mog savršenog tela. Bukvalno je prebrojao komplimente koje sam dobila te noći - napisala je Džordžija u objavi.

Taj potez je zato mnoge naterao da pohrle u odeljak za komentare i da iznesu svoj stav po pitanju onoga što je mladić učinio. 

- Nekada sam mrzela kada bi me zgrabili za stomak, a onda sam otkrila da to rade jer im se sviđa i to mi je dalo novi pogled na sve -

- Idu mi suze na oči, to je tako lepo da se vas dvoje ne razdvajate, kunem se životom -

- Taj način kada vas supug podržava u potpunosti i sve u vezi vas voli -

- Osećam se voljeno kada me zgrabi i dodirne za stomak - komentarisale su pojedine korisnice mreže, dok je, očekivano, bilo i mnogo onih negativnih komentara.

- Time što je uradio još više je skrenuo pažnju na tvoje nedostatke - 

- Malo nepoštovanja, zar ne? - 

- Preterano - 

- Većina nas verovatno ne bi ni primetila tvoj stomak da ga namerno ne potenciraš - ređale su se reakcije s tim tonom.    

Iako je među komentarima žena bilo više onih nesigurnih koje ne vole takav način iskazivanja bliskosti, druge su rekle da je tip koji je opsednut ženom poželjan i da pokazuje da je voli onakvu kakva jeste.. Snimak je pokupio 1,6 miliona sviđanja na popularnoj društvenoj mreži.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)