Telo

ONA INSPIRIŠE DRUGE ŽENE: Ima višak kilograma, a pogledajte u čemu vežba! (VIDEO)

Karen je pristalica pozitivnog razmišljanja i prihvatanja sopstvenog tela.

11.02.2024 12:20

ONA INSPIRIŠE DRUGE ŽENE: Ima višak kilograma, a pogledajte u čemu vežba! (VIDEO)
tiktok-callherkarenbby

Karen je Tiktokerka, zaljubljenica u vežbanje i pristalica pozitivnog razmišljanja i prihvatanja sopstvenog tela. Nedavno je ohrabrila žene da nose sportske grudnjake u teretani bez obzira na svoju građu i višak kilograma. Ona je plus sajz građe i ističe kako ponosno nosi ovu vrstu brushaltera bez prekrivanja majicom ili duksericom, ističući važnost prihvatanja sopstvenog tela.

Karen ima preko 120.000 pratilaca na Tik-toku gde deli inspiraciju za stilizovanje krupnijih žena. Na nedavnom snimku ona je nosila sportski grudnjak i helanke dok je radila vežbe za gornji deo tela u teretani. Uz to je imala neurednu kosu vezanu u visoku punđu.

- Pozdrav devojkama u teretani koje nisu vitke - pisalo je u opisu snimka.

 

 

Njen post postao je veoma rado gledan sa preko 37.000 lajkova i brojnim komentarima podrške. Mnogi su pohvalili Karen za motivacionu poruku koju je poslala, ističući kako ih je inspirisala da se ohrabre i pokažu svoje telo u teretani.

Karen je takođe objavila video u kojem odgovara na negativne komentare, ističući da svi imaju pravo da nose ono što žele i da se osećaju dobro u svojoj koži, bez obzira na to kako izgledaju.

 

@callherkarenbby You need these gym outfits! Every sports bra and legging was hit after hit!!! Main character energy outfits 🫶🏼 #gymoutfit #gymootd #plussizefitness #plussizegymwear #amazonfashion #amazongym #amazongymclothes #amazongymhaul #amazongymleggings ♬ Bikini Bottom - Ice Spice

 

Karen je primer hrabrosti i samopouzdanja koje stavlja u centar pažnje i inspirisala mnoge žene da se osnaže i prihvate svoje telo onakvo kakvo jeste. Njena poruka je jasna, važno je biti fit i zdrav, bez obzira na telesnu građu.

- Upravo sam počela da idem u teretanu i ovo me je toliko motivisalo!

- Ma izgledaš kao bomba!

- Voleo bih da ljudi shvate da svi imamo različite ciljeve tela i da "fit forma" dolazi u toliko oblika i veličina.

- Volim tvoju energiju! 

- Hvala što si nas motivisala.

- Zaista, hvala ti što si napravila ovaj video, radila sam više od godinu dana, ali nisam mršavija, niti izgledam kao da vežbam i to me mnogo pogađa.

 

@callherkarenbby

I’m just wearing what the skinny gym girls wear in XL 🤷🏽‍♀️ ♬ Kendall think youre offending me - Amelia Liana

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)