Vežbanje

OTIŠLA JE NA TRENING U NOVIM HELANKAMA: Tek na snimku je videla da je napravila kobnu grešku! (FOTO+VIDEO)

Kendal je otvoreno progovorila o ovoj neprijatnosti.

10.01.2024 11:00

OTIŠLA JE NA TRENING U NOVIM HELANKAMA: Tek na snimku je videla da je napravila kobnu grešku! (FOTO+VIDEO)
Tiktok-ms.kendelllopez

Kendal je Tiktokerka koja uglavnom objavljuje sadržaj sa svojih treninga. Jedan od nedavnih snimaka postigao je veliku popularnost na ovoj društvenoj mreži i to iz sasvim bizarnog razloga. Naime, izgleda da je ova devojka na trening u teretani obukla sasvim nove helanke

Helanke su bile crne, dok su od butina imale sivo-crne šare. Međutim kao i većina stvari koje dolaze sa interenta i ove helnake izgleda da su bile predviđene da budu čarape, a ne helanke. Nezgodna situacija zadesila je Kendel dok je snimala trening u teretani, a njen pokušaj dizanja tegova pretvorio se u neprijatnost. 

Tiktok-ms.kendelllopez

Kendal nije ni naslućivala da joj se helanke provide

Tiktokerka se snimala dok je radila napornu vežbu za noge, koja je obuhvatala dizanje nogama prilično velikog tereta. Međutim Kendel je shvatila svoju grešku tek kada je ustala od sprave za vežbanje. Naime, helanke koje je nosila tog dana na treningu bile su potpuno providne, otkrivajući njen donji veš ispod. 

Uprkos tome ona je da odluči da podeli snimak na Tik-toku. Međutim, snimak je umesto pohvale njenog uspeha na vežbanju, izazvao većinu komentara koji su bili fokusirani na neprijatnu situaciju koja ju je zadesila. U naslovu snimka, Kendel je izrazila svoje iznenađenje.

- Nemoj da nosiš providne helanke na dan kada u teretani radiš noge, niko mi ovo nije rekao - stoji u opisu posta.

 

 

Snimak je izazvao pravu debatu među gledaocima u vidu podeljenog mišljenja da li je incident bio slučajan ili namerno izazvan.

- 1000 odsto sam siguran da je ovo učinjeno namerno.

- Znala si za to, nije ovo napravljeno bez veze!

- Iskreno, verovatno niko nije primetio to,  niti pogledao.

- Ja sam stalno u teretani i poslednje što radim je da gledam ko što nosi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)