Vežbanje

ZBOG NEPRIMERENOG STAJLINGA DEVOJKU ISTERALI IZ TERETANE: " Ako nemate odeću, morate da odete", svi su komentarisali izgled ove devojke (VIDEO)

Incident je izazvao veliku debatu na društvenim mrežama.

29.12.2023 10:00

ZBOG NEPRIMERENOG STAJLINGA DEVOJKU ISTERALI IZ TERETANE: " Ako nemate odeću, morate da odete", svi su komentarisali izgled ove devojke (VIDEO)
tiktok/printscreen/@onlynatreynolds

Redovni odlasci na trening postali su životni stil mnogih. Ali, isto tako, zbog društvenih mreža sve je više onih koji koriste priliku da prave selfije dok vežbaju na spravama, pa im u pravljenju najadekvatnije fotografije za Instagram prođe više od pola treninga.

Takođe, posebna garderoba za odlazak u teretanu nekima je važniji čak i od same fizičke aktivnosti.

U snimku objavljenom na društvenoj mreži „Iks“ Natali Rejnolds se suočava sa jednim vežbačem koji njenu odeću komentariše kao neprikladnu. Lepa plavuša ima na sebi top za vežbanje, jaknicu i šarene helanke, ali samo na prvi pogled. Ona je, zapravo, bojom za bodi-art nacrtala helanke i zajedno sa snimateljem ušla u teretanu kako bi snimila reakcije ostalih vežbača na njen stajling.

- Ako nemate odeću, morate da odete odavde, gospođo – obraća joj se jedan vežbač.

Natali mu odgovara da ima odeću na sebi, ali muškarac nastavlja da insistira da ona napusti teretanu i ujedno zabranjuje njenom snimatelju da ga drži u kadru.

Incident je izazvao veliku polemiku na društvenim mrežama.

Natali je objasnila da je ciljano ušla u teretanu samo u donjem delu kupaćeg kostima, te da je na nogama specijalnim bojama nacrtala helanke, ali da to nije moglo da prođe nezapaženo.

 

 

Komentari ispod snimka nisu bili nimalo pozitivni.

- Ako je istina da je u kupaćem kostimu došla u teretanu, trebalo bi da završi u zatvour!

- Muka mi je od takozvanih influenserki koje pošto-poto žele da privuku pažnju. Ovakvo ponašanje jednostavno nije normalno i ne bi trebalo da ga normalizujemo.

- Mnogi influenseri idu naokolo sa obezbeđenjem, jer misle da su nedodirljivi – glasili su komentari ispod snimka u kom Natali šeta po teretani u topu i iscrtanim helankama za vežbanje.

- Ne shvatam zašto se svi ponašaju kao da sam gola. Zapravo nisam. Toliko je devojaka koje nose helanke koje im se uvlače u pozadinu, pa nikom ništa – prokomentarisala je Natali, tvrdeći da je sve što je uradila bilo u svrhu društvenog eksperimenta.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)