Ispovesti

ZAVRŠILA SAM U KREVETU SA OŽENJENIM KOMŠIJOM: Nakon strastvene noći saznala je surovu istinu (FOTO)

Flertovao je sa njom godinama dok nije dobio šta želi, a onda je videla njegovu drugu stranu.

23.03.2024 21:30

ZAVRŠILA SAM U KREVETU SA OŽENJENIM KOMŠIJOM: Nakon strastvene noći saznala je surovu istinu (FOTO)
shutterstock.com

Kada poznajete nekoga sa kim otpočnete aferu, odbijanje može mnogo teže da padne. Ovo je doživela i jedna samohrana majka koja se upustila u avanturu sa komšijom verujući da će biti u srećnoj vezi.

- Imam 35 godina i samohrana sam majka osmogodišnje devojčice. Moj komšija ima 46 godina, oženjen je i ima dva sina i ćerku. Njegov najmlađi sin i moja ćerka brzo su postali prijatelji, pa sam njega i njegovu suprugu viđala često. Od samog početka sumnjala sam da je zaljubljen u mene. Njegovi uporni pogledi i flertujući komentari bili su teški za ignorisanje. Vremenom sam počela sve više da razmišljam o njemu. Svaki put kada bi došao po decu, često bi ostajao, a uskoro je počeo da izmišlja razne izgovore da svrati. Počeo je da mi se poverava o problemima u braku. Jedne večeri svratio je dok je moja ćerka bila kod svog oca. Znali smo šta sledi i odmah otišli na sprat, u moju spavaću sobu. Nakon toga, rekao mi je da želi da bude sa mnom - započinje priču ova žena, a o tome je pisao i San.

shutterstock.com

Komšija koji je često tražio razlog da svrati

Posle meseci flertovanja sa oženjenim komšijom, napokon je popustila i spavali su  zajedno, dok je ona očekivala i vezu koju joj je obećao. 

- Osećaj uzbuđenja je bio neverovatan i nije me razočarao kada smo završili u krevetu. Se*s je bio toliko intenzivan da sam zaista mislila da smo ostvarili posebnu vezu, baš kao što je i on rekao. Međutim, od tog trenutka sve se promenilo i sada on odbija i da razgovara sa mnom. Prestao je da dolazi i svaki put kada ga vidim, pravi se da me ne vidi. Pokušala sam da razgovaram s njim, ali on ne želi. Osećam se tako povređeno i zbunjeno. Da li se kaje zbog onoga što je uradio? Da li to nije značilo ništa? - zapitala je ona korisnike foruma.

Shutterstock

Usledila je nezaboravna noć i ništa više

Pratioci na internetu nisu ostali bez reakcija.

- Trenutak kada ste se prepustili fantazijama, stvarnost se obrušila na njega.

- Ako biste nastavili ovu aferu, veoma je malo verovatno da bi bilo pozitivnih rezultata.

- Teško je to prihvatiti, ali ovaj čovek vam čini uslugu i barem vas ne vuče za nos.

- Dozvolite sebi vremena da preležite svoje rane, a zatim, kada budete spremni, dignite se i ponovo počnite da se družite, spremni da upoznate nekoga ko je slobodan za vezu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)