Roditeljstvo

PRE 10 GODINA OSVOJILA JE SVET I POSTALA INTERNET SENZACIJA: Bićete zapanjeni kad vidite kako danas izgleda ova preslatka plavokosa devojčica! (FOTO+VIDEO)

Prozvali su je "kraljica pogleda preko ramena" titula koju i danas ponosno nosi.

09.01.2024 15:00

PRE 10 GODINA OSVOJILA JE SVET I POSTALA INTERNET SENZACIJA: Bićete zapanjeni kad vidite kako danas izgleda ova preslatka plavokosa devojčica! (FOTO+VIDEO)
Printscreen Youtube/Lily's Disneyland Surprise....AGAIN!

Kloi Klem osvojila je srca ljudi širom sveta 2013. godine kada ju je njena majka, Kejti, snimila u neverici i nezainteresovanosti tokom spontane posete Diznilendu.

Dok je njena sestra Lili zaplakala od radosti, Kloiin izraz lica i pogled preko ramena brzo ju je pretvorio u viralnu senzaciju na društvenim mrežama, stvarajući brojne memove koji su i danas popularni.

Kraljica pogleda preko ramena

Preslatka plavokosa devojčica danas ima 13 godina i jedva prepoznatljiva u odnosu na period kad je kao dete dostigla svetsku slavu. Istu sliku koja ju je učinila slavnom i dalje koristi kao profilnu fotografiju na društvenim mrežama, gde je stekla 639.000 pratilaca samo na Instagramu.

Prozvana je "kraljicom pogleda preko ramena", titulu koju ponosno ističe u svojim biografijama na društvenim mrežama.

Kloiina fotografija je 2021. pretvorena je u NFT, kriptografski zaštićenu digitalnu imovinu. Njena majka je najavila da će zarada od ovog poduhvata biti korišćena za obrazovanje njenih ćerki Kloi i Lili. Uprkos globalnoj slavi i pojavljivanju u TV emisijama, ona odrasta u porodičnom okruženju i pohađa školu u Juti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chloe (@chloeclem)

 

Kao tinejdžerka 

Pre nekoliko meseci, Kloi je ponovo privukla pažnju medija deleći poređenje svojih starih i novih izraza lica, oduševljavajući milione fanova širom sveta. Dok prolazi kroz tinejdžerske godine, Kloi kao prioritet najčešće ističe svoju porodicu dok istovremeno ostaje internet senzacija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chloe (@chloeclem)

 

Ona je samo još jedan dokaz više da slučajan trenutak i pogled preko ramena koji je njena majka zabeležila kamerom tokom putovanja u Diznilend mogu da donseu viralnu slavu koja ne bledi ni danas. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)