Roditeljstvo

DOKTOR UZEO BEBU I SMIRIO JE ZA PAR SEKUNDI: Evo šta treba da radite kada ne prestaje da plače - ovaj trik je čudo!

Jednostavnije je nego što smo mislili.

23.06.2024 12:10

DOKTOR UZEO BEBU I SMIRIO JE ZA PAR SEKUNDI: Evo šta treba da radite kada ne prestaje da plače - ovaj trik je čudo!
Instagram/prinntscreen/wolf_0f_ig

Iako je beba nešto što roditeljima donosi radost u život, njeno podizanje ume da bude izazov za njih. To se posebno odnosi na plač. One znaju da se rasplaču često, a izuzetno je teško nekada za roditelje shvatiti šta im treba i šta zapravo plačem one žele da poruče. Smiriti bebu je nekada teži posao od bilo čega drugog i mnogi roditelji bi bukvalno nekome platili da smire njihovu bebu u trenutku kada oni to ne mogu da učine sami.

Jedan dečiji pedijatar je na društvenim mrežama pokazao kako praktično za svega par sekunde smiruje bebu i ona prestaje da plače. Dok ga ostali posmatraju on u uzima bebu, prebacuje joj levu ruku preko grudi jednom rukom je drži za gornji deo odnosno trup a drugom za donji, lagano je njišući.

U jednom trenutku pravi kružne pokrete u donjem delu njenog tela ili je blago protrese dok je uspravno drži. Doktor je pokazao na nekoliko beba istu metodu koja savršeno funkcioniše i koja je očigledno medicinski proverena i preporučljiva.

Snimak se pojavio na Instagramu i privukao je veliku pažnju, sakupivši milion pregleda. Mnoge mame su pedijatru bile zahvalne na ovoj pomoći poručivši da je on bukvalno "odbrinuo" jednu od najvećih briga svih roditelja.

- Volim kako ovo on izvodi kao zabavni trik.

- Nee... te bebe su definitivno plaćeni glumci.

- Poslednja beba u snimku je prešla od "ko je ovaj belac" do "o, sad mi je udobno, hvala brate".

- Radila sam na predijatrijskom odeljenju. Imala sam priliku da testiram ovo na bukvalno stotinu beba. radi. Tačka.

- Suviše su zbunjeni da plaču.

- Da li ovo funkcioniše na 30 - godišnjem detetu? Pitam za prijatelja - bili su neki od komentara.

Mnoge mame su bile oduševljene ovim trikom, zahvalivši doktoru na rešenoj "misteriji" koja muči gotovo svaku majku. Druge su se šalile kako će rado planirati i drugo dete, sada kada znaju da je bebu zapravo lako umiriti.

Većina mama je potvrdila ovo rekavši da to često primenjuju na svoje bebe i da ovo zaista "radi posao".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)