Roditeljstvo

ON IMA 170-ORO DECE I NEĆE STATI: Da bi bio siguran da će dobiti još jedno svaki put uradi ovo

Muškarac koji ima 52 godine proglašen je najplodnijim tatom.

22.06.2024 21:46

ON IMA 170-ORO DECE I NEĆE STATI: Da bi bio siguran da će dobiti još jedno svaki put uradi ovo
Jam Press / Jam Press / Profimedia, Jam Press Vid/Joe Donor / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Džo (52) je prozvan "najplodnijim tatom u Britaniji" nakon što je poslednjih 13 godina proveo pomažući parovima da imaju bebe. On je oduševljen što je tata velikom broju mališana, ali kaže da je na tom putovanju bio usamljen.

Većina žena koje su želele da se viđaju sa njim radile su to samo da bi im bio donor, dok su druge insistirale da odustane od ovog hobija.

Džo je otkrio da će nastaviti sa svojim hobijem do kraja i da će prestati samo ako sretne ženu koja ga obori s nogu.

- Iako mnoge žene žele moje dete, to ne znači da sam uvek na raspolaganju – a retka je ona koja će to prihvatiti u romantičnoj vezi. Trenutno nemam partnerku. Nadam se da ću jednog dana sresti tu posebnu koja će moći da me prihvati onakvog kakav jesam – nekoga ko želi da ima decu i može da prihvati moju gomilu koju već imam - rekao je.

Međutim, neke nisu uvek toliko zainteresovane za njegov hobi. Džo je dodao:

- Jedna dama je rekla: "Zar ne možete da date krv kao i svi drugi". Mislim da bih, da sam upoznao pravu damu, odustao od pomoći novim parovima – ali bih želeo da dam još dece partnerima koji ne mogu da ih imaju. Neću se povući do kraja, ili ako me ta žena jednog dana obori s nogu. Nemam cilj (broj dece koji treba imati), samo ću nastaviti - rekao je, prenosi Daily Mail.

Printscreen/Facebook

Džo je donor

Džo ne nudi donacije sperme za finansijsku naknadu, a zbog toga je na gubitku.

- Borba je da se sastavi kraj s krajem. Srećan sam ako mi se nadoknade troškovi, ali vredi svaki put kada vidim radost kada se rodi još jedna beba kao mali ja. Srećna lica moje dece i njihovih majki me motivišu - navodi.

On donira semenu tečnost puter prirodne, delimične i veštačke oplodnje.

- Tečnost mogu da pošaljem preko noći kurirskom službom u posebnom kompletu za otpremu, koji mi zovemo otprema. Izolovana je i ohlađena da bi se smanjio metabolizam i proširena kako bi zaštitila spermu tako da može stići 24 sata kasnije i ipak postići trudnoću. Kvalitet proveravam mikroskopom tako što držim mali probni uzorak zapakovan na isti način dok ne vidim da je pošiljka stigla, a zatim pogledam pod mikroskopom da vidim da li je test uzorak još uvek živ i u dobrom stanju. Naučne studije pokazuju da je starinski metod najuspešniji, ali ako neko više voli špric ili vantelesno, ja ću učiniti kako gospođa voli. Preporučio sam da se fokusirate na začeće tog dana kada žena ovulira, tako što ćete dogovoriti prijatelja, nekog iz porodice ili dadilju da se brine o kućnim ljubimcima i deci, i da očistite svoj raspored kako ne bi bilo sukoba. Da bih se pripremio, razmišljam o šarmantnoj dami i uživam u posebnom trenutku - navodi.

Oduvek je želeo decu, a tvrdi da se donor ne postaje preko noći. On ima decu širom sveta, ali smatra da je mala šansa da se sretnu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)