Telo

OVAJ TATA IZGLEDA KAO DA JE GRČKI BOG SIŠAO SA OLIMPA: Sinčić mu je centar sveta, a žene ga zbog toga još više vole!

Putaju se da li je došao iz bajke!

11.06.2024 20:23

OVAJ TATA IZGLEDA KAO DA JE GRČKI BOG SIŠAO SA OLIMPA: Sinčić mu je centar sveta, a žene ga zbog toga još više vole!
Instagram-dickersonross

Profesionalni bodibilder Ros Dikerson (35) pre godinu i po dana je postao otac dečaka koga ne ispušta iz ruku kad god je kod kuće. Na brojnim snimcima koji kruže društvenim mrežama može se videti kako je on suprug i otac kog bi poželela svaka žena. Naime, on dan započinje tako što dok beba spava, uključi mašinu za pranje veša. Potom daje mačkama hranu, sređuje kuću i prostire veš iz mašine koji uglavnom uključuje stvari za bebu.

Budući da je često sa sinčićem, trudi se da što više treninga odradi kod kuće, kako bi manje vremena provodio u teretani. Dok vežba, njegova beba je pored njega u ležaljci, a često i mališana uključi u brojne vežbe kako se ne bi osećao zapostavljenim. Ros je oženjen koleginicom i fitnes modelom Lili Stoks. Par često deli zajedničke fotografije na društvenim mrežama, ali su na Rosovom profilu najbrojnije one gde je on sam sa sinčićem. 

Svaka njegova objava izazivo veliko interesovanje na Instagramu, a žene ga nazivaju savršenim tatom.

- Kakvu bajku sam upravo odgledala!

- Čekaj, da li je on došao iz neke bajke?!

- On je prava definicija ponosnog oca.

- Ovo je prvi put da vidim ovog čoveka. Imam 17 godina i sada sam inspirisan da poradim na svom telu da bih i ja možda nekad izgledao približno ovako.

- Raj za oči za njegovu suprugu je kada ga vidi ovako sa sinčićem.

- Gospode reci mi koga sve treba da spasem da bi mi univerzum poslao ovakvog čoveka?

- Volim kako beba oduševljeno gleda svog tatu koji mu je već sada uzor!

Dikerson je rođen 1989. godine, veći deo detinjstva proveo je u Londonu, ali se kasnije preselio u Sjedinjene Države. Nakon povratka u Veliku Britaniju 2009. godine, sada deli svoje vreme između Londona i Majamija na Floridi, gde kaže da se oseća najviše kao kod kuće.

Ros godinama vodi strogu dijetu i brutalan režim treninga kako bi bio u savršenoj formi za takmičenja i fotografije. Na Instagramu je stekao impresivnih 5 miliona pratilaca. Otvoreno govori o svojim problemima sa mentalnim zdravljem, ističući da mu vežbanje pomaže da ih prevaziđe, a sada mu u tome pomažu i supruga i sinčić. On je bio otvoren u vezi sa upotrebom steroida, naglašavajući da veruje da je to neophodno za takmičenje na najvišem nivou bodibildinga, a o tome je pisao i The Sun.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)