Vežbanje

MARIJA AKTIVNO VEŽBA U TERETANI: Muškarac je najzad skupio hrabrost da joj priđe, ona se okrenula i usledio je šok!

Svega nekoliko dana deli je do porođaja, a nosi i blizance!

27.05.2024 21:01

MARIJA AKTIVNO VEŽBA U TERETANI: Muškarac je najzad skupio hrabrost da joj priđe, ona se okrenula i usledio je šok!
tiktok-mashaspeaches

Marija, je influneserka i poznati fitnes trener, koja savete često deli putem društvenih mreža. Budući da je ostala trudna, redovno je objavljivala snimke svog "trudničkog putovanja", a pratioci su bili zapanjeni veličinom njenog stomaka.

To nije bilo nimalo slučajano. Naime, ona je nedavno otkrila da nosi blizance, što je izazvalo veliku pažnju na društvenim mrežama. U viralnom videu koji je prikupio preko dva miliona pregleda za manje od nedelju dana, Marija se našalila kako koristi svoj trudnički stomak da odbije neželjene udvarače. Kada muškarci pokušavaju da joj priđu, ona se okrene i otkrije ogroman stomak, ostavljajući ih šokiranim. Upravo tako je objavila snimak na kome joj nepoznati mladić prilazi, a kada je pogleda spreda nastupi tajac.

- Ovo je najbolji način da oteram udvarače - našalila se ona u opisu videa.

Ova žena već ima sina i ćerku, a očekuje dolazak blizanaca u narednih nekoliko dana. Marija je tokom cele trudnoće ostala aktivna, redovno posećuje teretanu i diže tegove, uprkos kritikama onih koji smatraju da žene ne bi trebalo da vežbaju tokom trudnoće.

- Vežbanje u trudnoći je vrlo korisno. Ako dižete tegove već neko vreme, možete nastaviti da to radite, samo prilagodite težinu - objasnila je ona, a o tome je pisao i The Sun.

@mashaspeaches Do we have two sessions left before Twinnies arrive? #pregnancyworkout ♬ original sound - Maria

Marija je otkrila da je znala da će imati blizance čak i pre ultrazvuka, primetivši brzo tamnjenje pozitivne linije na testu za trudnoću, kao i ekstremnu mučninu i povraćanje. Stomak joj je bio vidljiv već posle sedam nedelja. Iako je beležila svoje putovanje tokom cele trudnoće, ona priznaje da još uvek ne može da veruje da nosi blizance. Njeni fanovi su zapanjeni veličinom njenog stomaka, a mnogi su joj poželeli sve najbolje u predstojećem porođaju. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)