Roditeljstvo

IMA 34 GODINE A VEĆ JE BABA! Udavala se čak 3 puta, ima petoro dece, a izgleda kao devojčica!

Njen slučaj je potpirio debatu o roditeljstvu i godinama.

20.05.2024 18:40

IMA 34 GODINE A VEĆ JE BABA! Udavala se čak 3 puta, ima petoro dece, a izgleda kao devojčica!
Printscreen/https://www.instagram.com/shirli_ling/

U javnosti je sve prisutnija tema roditeljstva i da li ga treba odlagati za kasnije. I dok mnogi parovi zbog različitih razloga, što medicinskih što egzistencijalnih, odlažu da postanu roditelji, mnogi se na to odlučuju vrlo rano, iako možda nisu svesni šta sve sa sobom nosi ta uloga.

Jedna od od mama koje su se vrlo rano ostvarile u toj ulozi je i influenserka Širli Ling iz Singapura, koja ove godine puni 35 godine. Ona je postala baka na početku četvrte decenije svog života i to pošto je njen 17-gošnji sin postao otac. Širli je prvi put postala mama isto kao i njen sin sa 17 godina, a potom je dobila još jednog sina i tri ćerke.

Poznata tajlandska influenserka vodi jedan od poznatih restorana piletine u Singapuru, a udavala se čak tri puta, prenosi Ndtv.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shirli Ling (@shirli_ling)

U snimku koji je pre dva meseca objavila na Instagramu Ling je govorila o svom iskustvu kako je postala baka u mladoj dobi, predočivši i dobre i loše strane.  Ona je u objavi rekla kako nije paničila zbog saznanja da je devojka njenog 17-godišnjeg sina trudna i da mu ništa ne zamera jer je kako navodi u šali, njen sin dobio inspiraciju od nje da rano postane roditelj. 

- U poređenju sa drugom decom on je radoznaliji, voli da se igra. Kada mi je rekao da mu je devojka trudna, osetila sam da on treba sam da odluči i preuzme odgovornost za svoje postupke. Zavisi kako na to gledaš i kako se snađeš - navela je influenserka u svojoj objavi.

 

U drugom videu, otkrila je drugu stranu medalje rekavši da nikada ne bi ohrabrila svoju decu da rano postaju roditelji jer je kao mlada majka svesna poteškoća.

Uprkos tome, ona je tu kako kaže da da savet i podršku svom sinu a ne da ga grdi.

- Pošto se to već dogodilo, mogu samo da ih naučim kako da se suoče sa tim, da donose svoje odluke i kako da budu odgovorni za svoje ponašanje. Ako ne razmišljaju i dalje će praviti istu grešku. Kada im treba pomoć, roditelji treba da budu tuda ih informišu, ohrabre i podučavaju, šta god da se desi - dodaje ona.

 

Kada je podelila svoje iskustvo, naišla je na različita mišljenja. Bilo je onih koji su podržavali i cenili njenu požrtvovanost kao majke, dok su je dugi kritikovali, vređali i nazivali "lošom majkom". 

- Pa ti bi mogla da postaneš prabaka sa 53 godine.

- Otvorena si po ovom pitanju. Većina ljudi bi počela da krivi svoju decu što su postali mladi roditelji.

- Mislim da si propala majka. Da li je u redu da dete zasnuje porodicu u nezrelom dobu - pisali su joj ljudi.

Mlada inflenserka se nije obazirala na zlurade komentare. Na Instagramu je prati preko 20.000 ljudi, a postala je slavna nakon što se pojavila u singapurskoj vojnoj komediji "Ah girls Go Army" pre dve godine.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)