Roditeljstvo

NAIZGLED JE TO ŠKOLSKI PRIMER SREĆNE PORODIČNE FOTOGRAFIJE: Ono što ona krije izaziva strah u sekundi!

Svi govore o ovom kadru.

18.05.2024 20:00

NAIZGLED JE TO ŠKOLSKI PRIMER SREĆNE PORODIČNE FOTOGRAFIJE: Ono što ona krije izaziva strah u sekundi!
Printscreen/TikTok/nilatac26

Fotografija je od davnina bila nešto što je beležilo neki trenutak i uspomenu, a što je ostajalo kao trag nekog zanimljivog događaja. Iako je ranije fotografisanje bilo retko i nisu svi posedovali fotoaparat, danas je zahvaljujući telefonima, to omogućeno svima i u svakom trenutku.

Porodične fotografije i portreti su oduvek svima bili zanimljivi i često ih se svi prisete kad odrastu i žele da vide kako su izgledali i pozirali. Jedna porodica čija je fotografija postala viralna na društvenim mrežama će sigurno zauvek pamtiti jedno fotografisanje.

shutterstock.com

Fotografije su uspomene na neki davni trenutak kojeg se rado prisetimo gledajući ih

Ne samo da je porodični portret bio atipičan zbog krokodila kojeg su svi držali u rukama, dok je jedno dete oko vrata imalo i zmiju, već zbog najmlađeg člana koji se na fotografiji vidi kako drži rep ove životinje u ustima. Sama po sebi fotografija mnogima ledi krv u žilama, zbog činjenice da je krokodil iako mladunče u rukama ovih ljudi, a u tom više što je zadnji detalj u kojem devojčica grize rep krokodilu mnoge šokirao ali i nasmejao.

- Ne mogu čak ni da vrištim.

- Brate, u bolu i ne mogu da izustim reč!

- Uvek postoji taj jedan "večito gladan" u porodici.

- Ovo je toliko divna fotografija..

- Legenda!

- Originalni gangster - bili su neki od komentara.

Mnogi su se smejali ovoj fotografiji shvativši da je krokodil potpuno bezbedan i da je sve bilo u cilju zabave. Za devojčicu su mnogi rekli da je od malih nogu već imala dobre temelje da bude neustrašiva a mnogi su rekli kako bi voleli da vide kako ona danas izgleda, budući da je fotografija starijeg datuma.

Uprkos tome što su mnogi priznali kako ih je prošla jeza zbog ove porodične fotografije drugi su rekli kako je zabeležen divan momenat i da je ova slika svedočanstvo za divan trenutak porodice dok se fotografisala.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)