Roditeljstvo

IMAM 21 GODINU, 10 POBAČAJA I DVE ĆERKE: Krajem godine saznala sam da sam po 12. put ostala trudna!

"Smatram da imam 13 dece, iako imam samo troje ovde sa mnom."

21.05.2024 16:02

IMAM 21 GODINU, 10 POBAČAJA I DVE ĆERKE: Krajem godine saznala sam da sam po 12. put ostala trudna!
instagram-shaycie.jane

Šejsi Džejn (21), iz Jute, Amerike, prvi put je zatrudnela sa samo 14 godina i to tokom prvog intimnog odnosa u životu. Prvi spontani pobačaj imala je u šestoj nedelji trudnoće. Od tada je imala dva uspešna porođaja i rodila je dve zdrave ćerke, Ambe (3) i Felisiti (1) koja ima godinu dana. Njene ćerke imaju različite očeve.

Šejsi je od 14. godine pa do 21, koliko sada ima, imala 9 spontanih pobačaja. Poslednji put je ostala trudna tokom prošle godine i nosila je blizance. Nažalost, jednu bliznakinju je izgubila u novembru 2023. a drugu bliznakinju će roditi julu 2024. godine. Šejsi je izjavila da lekari nisu pronašli uzrok zbog kog nastavlja da doživljava pobačaje.

 

 

Budući da je pobacila čak devet beba, ona tvrdi da oseća povezanost s njima, pa je svim svojim izgubljenim bebama dala imena. 

- Smatram da imam 13 dece, iako imam samo dvoje ovde sa mnom. Prvi put sam postala majka sa 14 godina. Moje prvo dete je bilo anđeo. Još uvek osećam povezanost sa svim svojim bebama. Sve ih volim i još uvek se odnosim prema njima kao prema deci koju sam i rodila, jer mi to pruža utehu -  izjavila je Šejsi, a o tome je pisao i NY Post.

 

 

Šejsi ističe da sa 14 godina nije shvatala da može zatrudneti prilikom prvog se*sualnog odnosa. Uz gubitak jedne od bliznakinje novembra prošle godine imala je ukupno deset pobačaja.

- Oktobra 2023. godine saznala sam da sam ponovo trudna, ovaj put sa blizancima. Tek sam bila tri meseca u novoj vezi. Koristili smo kondom i "kontrolu rađanja" i pored toga ponovo sam ostala trudna, ovaj put sa blizancima. Iako sam imala devet pobačaja do tog trenutka, osećala sam se mnogo bolje u vezi sa ovom trudnoćom. I dalje se pitam kako bi bilo da nisam izgubila jednu bliznakinju i da i dalje nosim dve bebe u stomaku. Moj partner i ja smo bili veoma uzbuđeni kada smo saznali da nosim blizance, postoji veliko “šta ako” u mom slučaju. Srećna sam što imam ovakvog čoveka sada pored sebe, on je divna očinska figura mojim ćerkama i predivan dečko - izjavila je Šejsi.

Ova mlada žena je prošla kroz mnogo teških trenutaka, ali i dalje hrabro ide napred, noseći sa sobom sećanja na svako dete koje je izgubila, ali i nadu u novi život koji nosi.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)