Zanimljivosti

ANĐELINA DŽOLI OBJAVILA SLIKU KADA JE BILA DEVOJČICA: Najzad razotrikveno da li je dorađivala usta! (FOTO)

Otkad je postala planetarno poznata ne prestaje da se priča o njenim usnama i jagodicama, ali sada je sve jasnije.

10.05.2023 19:01

ANĐELINA DŽOLI OBJAVILA SLIKU KADA JE BILA DEVOJČICA: Najzad razotrikveno da li je dorađivala usta! (FOTO)
shutterstock.com

Anđelina Džoli važi za jednu od najlepših žena na svetu, a mnogi su još odavno istakli kako lepotu duguje genetici i majci Maršelin Bertran. Inače, glumica retko objavljuje fotografije na društvenim mrežama, a svaka njena objava ima "debelo" pokriće, kao što je i sada bio slučaj. Naime, Anđelinina majka je obolela od raka jajnika i dojke, a posle 8 godina duge i iscrpljujuće borbe umrla je 2007. u 57. godini. Glumica je sada objavila fotografiju iz detinjstva sa majkom uz koju je navela kako bi ona ovih dana napunila 73 godine.

Džolijeva je na fotografiji predškolskog uzrasta i u beloj je, čipkanoj haljinici, a kao detalj na glavi ima šeširić. Maršelin, s druge strane, leži iza nje i takođe ima dugu, belu haljinu i zamišljeno gleda u daljinu. Interesantno je da je Džolijeva prirodna plavuša, a i dok je bila devojčica bilo je jasno da će izrasti u lepoticu. Već tada je imala izražene usne, iako su tokom njene karijere bili prisutni komentari da ih je uvećavala, što ona nikad nije ni potvrdila, ali ni opovrgla. Ista je situacija i sa jagodicama, ali kada se vidi glumičina fotografija iz detinjstva, sve je mnogo jasnije. 

- Sutra bi bio 73. rođendan moje majke. Preminula je pre 15 godina nakon duge borbe sa rakom dojke i jajnika. U julu me mesec dana deli od godina kada je njoj dijagnostikovan rak. Imala sam preventivne operacije kako bih smanjila rizik, ali i dalje idem na preglede. Moja mama je volela Hendriksa. Uvek bi potpisivala svoja pisma rečima "Poljubi nebo". Nakon što je preminula, to je dobilo novo značenje. Šaljem ljubav onima koji su takođe izgubili voljene i snagu onima koji se upravo u ovom trenutku bore za svoje živote i živote onih koje vole. Želim da poručim svim ženama da odvoje vreme, da se brinu o sebi i idu na mamografe i ultrazvuk, posebno ako imaju porodičnu istoriju raka  - poručila je Anđelina u opisu fotografije.

Maršelin je, baš kao i njena ćerka, bila glumica, ali je posle nekoliko zapaženih uloga i angažmana na televizijskim programima odustala od te profesije i posvetila se poslu iza kamere. Bertranova se, naime, ozbiljno bavila produkcijom, a neki od njenih dokumentaraca su bili i nagrađeni na festivalima. No, najbolje godine svog života posvetila je humanitarnom radu, što je još jedna u nizu navika koje je usadila Anđelini. 

Maršelin bi možda imala svetsku karijeru da nije odlučila da se povuče i posveti porodici. Veoma mlada se zaljubila i udala za glumca Džona Vojta. Imala je tek 20 godina kada su se venčali 1971. godine. Nakon dva pobačaja rodila je sina Džejmsa Hejvena, a 2 godine kasnije i Anđelinu Džoli. 

Ađelina je svega nekoliko puta govorila o odnosu sa majkom, ali nije krila da su bile veoma bliske. Ona je 2008, godinu dana nakon Maršelinine smrti, priznala da se ne odvaja od majčinih fotografija čak ni dok snima filmove i da ih nosi u džepu ili torbici.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)