Zanimljivosti

STIŽE PRINOVA? Jelena Đoković danas proslavlja rođendan, a astrolozi tvrde: Do kraja godine poznatom paru dolaze veoma SREĆNE VESTI!

Direktorka fondacije "Novak Đoković" i supruga najboljeg srpskog i svetskog tenisera danas proslavlja 37. rođendan, a pred njom je, pokazuju zvezde, još uspešniji životni period.

17.06.2023 16:01

STIŽE PRINOVA? Jelena Đoković danas proslavlja rođendan, a astrolozi tvrde: Do kraja godine poznatom paru dolaze veoma SREĆNE VESTI!
profimedia, Newscom

Direktorka fondacije "Novak Đoković", Jelena Đoković (37), supruga je najtrofejnijeg srpskog tenisera Novaka Đokovića i njegov najveći životni oslonac. Danas proslavlja rođendan koji je došao kao šlag na tortu nakon brojnih porodičnih uspeha koji je taj par obeležio u poslednje vreme. Jedan od njih je i Novakovo ispisivanje istorije belog sporta kada je na Rolan Garosu osvojio 23. grend slem.

instagram-jelenadjokovicndf

Novak i Jelena Đoković su jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni 

Tim povodom pitali smo astrologa i numerologa Gocu Dragišić da nam protumači kakva budućnost očekuje poznatu slavljenicu i šta joj je zapisano u zvezdama.

- Jelena je komunikativna, sposobna žena. Emotivna je, ali te emocije ne možemo da vidimo. Očekuje je lepa godina puna uspeha. Možda će kupiti nekretninu ili praviti veliko uređenje u postojećem stambenom prostoru. Ukoliko bude pokretala nove poslovne projekte, biće puni uspeha i sve će realizovati kako je i planirala. Zvezde joj predviđaju rad na projektu oko kozmetike ili nekih drugih ženskih proizvoda - otkrila je Dragišićeva za Srećnu Republiku.

YouTube/Printscreen

Numerološkinja Goca Dragišić

Prema numerološkom zapisu, Jelenu i Novaka u narednom periodu očekuju i veoma važne vesti na polju bračne sreće.

- Do kraja godine velike su šanse i za potomstvo i po svemu sudeći, Jelena će dobiti dečaka. To je jako dobar period za brak i komunikaciju. Sreća je na njenoj strani. Neće biti nikakvih trzavica ili nesuglasica u braku sa Novakom. Radiće na sebi i očekuje je veoma stabilan period tokom kog će raditi na sebi na svim poljima - zaključila je Dragišićeva.

Podsetimo, Jelena i Novak Đoković venčali su se 2014. godine na Svetom Stefanu u Crnoj Gori. Tada je Jelena bila u blagoslovenom stanju i čekala je rođenje njihovog prvog deteta, sina Stefana. U septembru 2017. poznati supružnici dobili su i ćerkicu kojoj su dali ime Tara. Mališani su danas glavni navijači na svim Novakovim velikim takmičenjima.

Inače, ljubav poznatog para počela je kada su bili tinejdžeri i do današnjeg dana jedno drugom su pružali ljubav, podršku i poštovanje u svim važnim životnim trenucima.

Tanjug/AP

Jelena i Novak Đoković u braku su od 2014. godine

Sportskoj gimnaziji koju je jedno vreme Novak pohađao upoznao je ženu svog života. To je bila Jelena Ristić, koja je u Osnovnu školu išla u samom centru glavnog grada, Beograda, a svoju ljubav prema atletici nastavila je u baš u pomenutoj gimnaziji. Ona je nakon završene srednje škole uspela da u Milanu upiše Bocconi, jedan od najboljih privatnih fakulteta u Italiji, gde je studirala "Business administration", a potom završila i master. Jelena je rešila da nastavi sa obrazovanjem, pa je 2011. odbranila doktorat na smeru "Luxury Management and Services" Internacionalnog univerziteta u Monaku.

- Poslednjih 14 godina ne živim u Srbiji, i ne živim u sistemu u kome žive naši mladi ljudi. Moj prvi posao bio je sa 16 godina u parfimeriji. Zatim sam radila u kladionici, kao šankerka, pravila sam kafe, sokove, i taj posao radila sam kako bih zaradila za kartu do Italije, i otišla na studije - govorila je Jelena za domaće medije o svom razvojnom putu. 

Po tome se može zaključiti da uz ambicije definitivno ne postoje granice i da je Jelena zahvaljujući radu na sebi i velikom trudu i učenju postala jedna od najuspešnijih mladih žena naše zemlje.     

BONUS VIDEO:

Komentari (0)