Ispovesti

"NAŠA AFERA JE POČELA PRE 11 GODINA, POSLE SMRTI SUPRUGE ON ME I DALJE KRIJE": Ispovest jedne ljubavnice podigla je buru na internetu

Žena se pojadala kako je partner skriva od javnosti.

01.03.2024 21:00

"NAŠA AFERA JE POČELA PRE 11 GODINA, POSLE SMRTI SUPRUGE ON ME I DALJE KRIJE": Ispovest jedne ljubavnice podigla je buru na internetu
Shuterstock

Mnoge tajne veze koje započnu kao afera, uglavnom ostanu na tome. Međutim, dame se potajno nadaju da će jednog dana moći ravnopravno da stoje rame uz rame sa svojim partnerom i to pred svima. Ipak, ponekad je potrebno mnogo vremena da prođe da se to desi, a pojedine ljubavnice to nikad ne dočekaju.

- Imam 58 godina, on 63, a naša afera je počela pre 11 godina, nakon što smo postali bliski na poslu. Razmenjivali smo intenzivne poglede i godinama sam se suzdržavala da “ne skočim” na njega, ali nakon jednog izlaska, konačno smo popustili. Oboje smo popili nekoliko pića i završilo se strasnim poljupcem, dok smo čekali taksi. Nakon toga započeli smo strastvenu aferu i tokom tri godine zaljubili smo se jedno u drugo. Uvek mi je obećavao da je njegov brak gotov i da je samo pitanje vremena kada ćemo moći da budemo javno zajedno - objasnila je ova žena, a o tome je pisao i San.

shutterstock.com

Najzad se prepustili strastima iako je on bio u braku

Onda je jednog dana njegova supruga neočekivano preminula od srčanog udara. 

- Razumljivo, bio je van sebe od tuge. Međutim, posle određenog vremena nadala sam se da ćemo napokon moći da pređemo iz tajne veze u zvaničan status. Osam godina kasnije i dalje se osećam kao njegova “prljava tajna”. Imamo sjajan se*s, ali on odbija da me upozna sa svojom porodicom. Prošlo je već toliko vremena da počinjem da sumnjam da će ikada želeti ozbiljno da shvati našu vezu. Svaki put kada to spomenem, pojavi se novi izgovor zašto nije spreman da me upozna. Ima dva sina i dvoje unučadi koje obožava. Ne znam šta da radim. Volim ga jako, ali koliko još treba da čekam - upitala je ova žena na internet forumu.

shutterstock.com

Dojadili su joj njegovi izgovori

Komentari su usledili.

- Iako je razumljivo da je tvome partneru trebalo vremena pre nego što te zvanično upozna, osam godina je predugo da budeš nečija tajna.

- Verovatno se bori sa krivicom zbog afere i brine se o tome da njegova porodica ne sazna o okolnostima početka vašeg odnosa. Ove stvari ponekad imaju tendenciju da isplivaju na površinu. Međutim, ako ozbiljno misli na tebe, treba da preduzme akciju.

- Nađi vreme da sednete i ozbiljno porazgovarate. Reci mu da možeš da shvatiš šta oseća prema tebi, ali da sada treba da to i pokaže.

- Objasni mu da smatraš važnim da konačno objavite vašu vezu javno. Ako i dalje odbija da te upozna, možda je vreme da razmotriš kraj vaše veze.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)