Ispovesti

ZBOG AFERE SA POLUBRATOM ŽIVOT JOJ JE POSTAO PAKAO: "Znam da je pogrešno, ali ne možemo da se zasitimo jedno drugog!" (FOTO)

Iako nisu u krvnom srodstvu, deo su porodice

27.02.2024 21:11

ZBOG AFERE SA POLUBRATOM ŽIVOT JOJ JE POSTAO PAKAO: "Znam da je pogrešno, ali ne možemo da se zasitimo jedno drugog!" (FOTO)
Shutterstock

Jedna žena priznala je da je pre nekoliko godina otpočela se*sualnu aferu sa muškarcem sa kojim nije u krvnom srodstvu, ali da to ne bi naišlo na odobravanje njihove porodice. Naime, muškarac sa kojim se povremeno viđa je sin njenog očuha i u očima njihove porodice joj je nešto poput “polubrata”.

- On ima 36 godina, a ja 34 i od kad smo počeli ovu vrstu “odnosa” ne možemo da se zasitimo jedno drugog. I pored truda da nastavim sa drugim muškarcem, ne mogu da prestanem da imam intimne odnose sa njim. Strah me je da pomislim šta bi članovi naše porodice rekli kada bi saznali, svakako to nikada ne bi podržali. Upoznali smo se u kasnim tinejdžerskim godinama, kada se moja mama udala za njegovog oca. Uvek smo bili prijatelji, a pre dve godine počeo je da mi pomaže da shvatim da sam u toksičnoj vezi - započinje priču ova žena, a o tome je pisao i San.

Shutterstock

Od početka afere ne mogu da obuzdaju strasti

U trenucima kada joj je bilo najpotrebnije, taj “polubrat” joj je bio podrška i pravi prijatelj

- Moj bivši dečko je samo prividno bio savršen čovek, bogat, iz dobre porodice i sa sigurnim poslom. Srećom, moj “polubrat” me je upozorio da me on sve više i više izoluje od prijatelja i porodice. Kontrolisao je moj novac i moj život. Uskoro nakon što sam raskinula sa njim, započela sam vezu sa očuhovim sinom. Bilo je neverovatno strasno, najbolji se*s koji sam ikada imala. Prvi put smo ostali u mom stanu skriveni danima, često izlazeći samo da kupimo hranu, pa odmah nazad u krevet. Međutim, složili smo se da okončamo “vezu” nekoliko meseci kasnije, znajući da bismo uništili stvari unutar porodice. Takođe smo znali da osim se*sa i bliskog prijateljstva, ništa više ne može da se desi. Oboje smo nastavili dalje, a ja sam počela da se viđam sa divnim čovekom. Viđamo se već tri meseca i iako je rano, sanjam kako bismo mogli imati zajedničku budućnost. Nažalost, od kako sam u ovoj vezi, spavala sam sa “polubratom” već tri puta. Ne možemo da se odvojimo jedno od drugog. Ne znam šta da radim - pojadala se ona.

Foto: Shutterstock

Ne zna kako da nastavi dalje

Mnogi koji su pročitali njenu ispovest osetili su potrebu da ostave komentare.

- Ne možete imati oboje, to je sigurno. Ti i tvoj “polubrat”, kako ga zoveš, niste u krvnom srodstvu, pa to nije incest i nije ilegalno. Međutim, pogrešno je varati svog dečka. Pre ili kasnije istina će isplivati. 

- Tvoj dečko zvuči kao divan čovek, koji ne zaslužuje da bude prevaren. 

- Naravno, uzbudljivo je imati aferu, ali priznaješ da sa “polubratom” nema budućnosti osim bliskog prijateljstva.

-  Reci mu da ti je potreban prostor, kako bi stvari uspele u tvojoj novoj vezi i da ga zbog toga ne možeš viđati - posavetovali su je pratioci.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)