Horoskop

SAMO JEDNOM ZNAKU JE SUĐENO DA DO KRAJA ŽIVOTA OSTANE SAM: Proverite da li ste to baš vi!

Mnogi nemaju sreće u ljubavi, ali ovaj horoskopski znak zbog svoje prirode u tome baš prednjači.

29.01.2023 09:01

SAMO JEDNOM ZNAKU JE SUĐENO DA DO KRAJA ŽIVOTA OSTANE SAM: Proverite da li ste to baš vi!
shutterstock.com

Zvezde su pojedincima bile posebno naklonjene u trenutku rođenja, pa se tako za njih može s pravom reći da su rođeni pod srećnom zvezdom. S druge strane, postoje i oni drugi koji se ne mogu pohvaliti činjenicom da im uvek i na svakom polju ide, a posebno na ljubavnom. Te osobe su jednostavno rođene u takvom trenutku, tako da slobodno mogu da okrive zvezde, sudbinu ili bilo šta treće za nedovoljno sreće u ljubavi.

Jedan znak je maltene dovoljan sam sebi. S druge strane, on je sam po sebi kontradiktoran. Može da kontrira celom svetu i to čisto zato što mu se može. Ima neverovatne moći da izazove svađu, a ljubavni partner je zato idealna meta. Kod tog znaka dešava se da se konflikti dese u ternutku, baš poput nevremena usred idealnog letnjeg dana. Glavni razlog leži u tome što taj znak ne zna tačno ni sam šta hoće, a poznat je i kao najusamljeniji znak horoskopa.

Ukoliko ste se pitali koji je to znak koji u najčešćem slučaju završava bez ljubavnog i bračnog partnera, u pitanju je strelac.

Shutterstock

Znak koji će ostati sam u najvećem broju slučajeva jeste strelac

Strelčevi su često sami sebi najveći neprijatelji, što posebno dolazi do izražaja kad su u vezama ili brakovima. Iskomplikuju i najjednostavniju situaciju do te mere da između njih i partnera iznenada nastane provalija i tada je teško obnoviti ljubav. Isto je i u školi, na fakultetu, na poslu. Od omiljene osobe brzo zbog nekih svojih postupaka postanu za izbegavanje, pa nije ni čudo što ostanu sami.

Problem sa Strelčevima nastaje kada im ostavite potpuno odrešene ruke. Pod uticajem Jupitera njima sloboda predstavlja najveće blago, jer samo tako neometano mogu da putuju i istražuju različite kulture i filozofije. Zbog svoje iskrenosti, oni su često nestrpljivi i netaktični kada treba nešto da kažu ili urade, pa je važno da nauče da se izraze na tolerantan i društveno prihvatljiv način.

shutterstock.com

Strelci su večito u konfliktu sa svima

Osobe rođene u znaku Strelca su veoma razigrane i šaljive, tako da će veoma uživati u zabavama s partnerom. Partneri koji su podjednako otvoreni, sasvim sigurno će odgovarati strastvenom, ekspresivnom Strelcu koji je voljan da proba gotovo sve, ali u trenutku ume i da sve okonča. Za taj znak uvek će postojati fina tanka linija između ljubavi i samo seksa.

Snaga: Izražen smisao za humor, idealista, velikodušan.

Slabosti: Netaktičan, obećava više nego što može da pruži, može biti nestrpljiv do tačke grubosti.

Voli: Putovanja, izlazak u prirodu, slobodu, filozofiju.

Ne sviđa mu se: Detaljisanje, da je ograničen, nametljivi ljude, stavljanje pred svršen čin.

shutterstock.com

Zbog netrpeljive prirode često ostaju sami

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Ceca Kg

02.09.2023 07:30

Strelac sam. Ja ne pridajem puno važnosti horoskopu, ne čitam često i nikada nisam posetila nijednog astrologa. Ali ovaj tekst me opisuje do u tančine. NEVEROVATNO! 🙂