Horoskop

VENERA U OVNU DONOSI NAGLO ZALJUBLJIVANJE: Do 15. marta 3 znaka će goreti od ljubavi zbog osobe koja će im slučajno ušetati u život!

Dolazi vreme neočekivanih, strasnih zaljubljivanja, kad želimo sve sad i odmah, kao i za ljubav koja pomera granice.

21.02.2023 09:01

VENERA U OVNU DONOSI NAGLO ZALJUBLJIVANJE: Do 15. marta 3 znaka će goreti od ljubavi zbog osobe koja će im slučajno ušetati u život!
shutterstock.com

Venera je zakoračila u Ovna 20. februara i u prvom znaku Zodijaka i tu ostaje do 15. marta. Ovo je vreme za nagla i neočekivana zaljubljivanja, za strast koja dovodi do eksplozije, i vreme kad želimo sve sad i odmah. Astrolozi napominju da je u pitanju i vreme nemogućih ljubavi i fantazija, kad verujemo da zaslužujemo mnogo više nego što imamo i što nam po sudbini pripada. E sad, koliko dugo će ta ljubav potrajati, potpuno je drugo pitanje.

Srećna republika vam donosi koja 3 znaka Zodijaka će goreti od ljubavi u ovom periodu jer će se zaljubiti kao nikad pre. 

shutterstock.com

Ovan

Ovan

Temperamentni i strastveni Ovnovi kad vole onda je to uvek ludo i nezaboravno. Za vas je ljubav pogonsko gorivo i kad ste zaljubljeni imate utisak da ne postoji planina koju ne možete pomeriti. U periodu Venere u vašem znaku želite upravo takvu ljubav, ludu, strasnu, onu koja ruši sve granice i pali vam kožu. Ako ste slobodni, blago vama jer ćete upravo takvu ljubav i dobiti. Oprez se savetuje zauzetima, posebno onima koji već duže vreme nisu zadovoljni brakom ili vezom u kojoj se nalaze. Osećate dolazak proleća u kostima, budi se priroda i život, a vi želite da budete deo toga. Želite da volite svim svojim bićem, samo pazite šta želite jer vam se želja može i ostvariti.

shutterstock.com

Bik

Bik

Za razliku od Ovna koji ide glavom tamo gde drugi ne bi ni nogom, Bikovi su mnogo mudriji. Već neko vreme osećate nalet energije koja će dodatno da provri tokom susreta sa osobom kakvu već dugo priželjkujete. Iako na prvi pogled uopšte nije vaš tip, niti ima logičnih razloga da vas privuče, ludo ćete se zaljubiti do te mere da ćete izgubiti glavu. Međutim, ona će se premišljati ili nećkati. Ali, vi ne ne prihvatate i nećete se zaustaviti dok je u potpunosti ne osvojite. Venera u Ovnu vam poručuje da slušate svoje srce i nećete pogrešiti. 

shutterstock.com

Škorpija

Škorpija

Vi niste neko ko je sklon preteranom maštanju i fantaziranju, ali upravo ovo vas očekuje u vreme boravka Venere u Ovnu. I sami ćete biti iznenađeni šta vam se dešava, ali ovo je vreme kad vas život uči da ne treba stalno da budete namršteni i u grču, već da je dobro povremeno se opustiti i prepustiti maštarijama. Vašu pažnju će privući osoba koja je praktično nedostižna za vas, neko koga samo gledate iz daleka i s kojom nemate mogućnost da uspostavite bilo kakav kontakt. Zvuči nemoguće? Pravi izazov baš za Škorpije koje ne mogu tome da odole. Detalje ove ljubavi zadržite samo za sebe dok ne uspete tu ljubav i da realizujete. Poraz za vas nije opcija. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)